Delavnica tehnike dihanja z Brigito Langerholc Žager

Objavljeno
12. junij 2019 07.06
Posodobljeno
12. junij 2019 07.06
Uredništvo
Uredništvo
Spoznajte tehniko dihanja, ki vam bo pomagala, da bodo vaši koraki na 8. Triglav teku lažji, vaš način gibanja bolj sproščen, zastavljeni cilji pa doseženi. Osnove dihalne tehnike, s katero lahko izboljšate tudi vaše splošno zdravje in dobro počutje, vam bo v četrtek, 13. junija ob 17. uri predstavila z Brigita Langerholc Žager.

Telesna zmogljivost ni odvisna le od tega, koliko časa in energije namenjate fizični vadbi. Profesionalni športniki vam bodo povedali, da sta zanjo poleg vadbe pomembna tudi dobro psihofizično počutje in mentalna pripravljenost.

Kot pravi Brigita Langerholc Žager, lahko boljše psihofizično počutje spodbudite tudi s tehnikami dihanja, ki hkrati pripomorejo h krepitvi imunskega sistema in zmanjševanju stresa. Olimpijki in Bloudkovi nagrajenki so pomagale celo pri premagovanju astme.

Zato vas vabimo, da se pridružite delavnici o dihalni tehniki, ki bo v četrtek, 13. junija, ob 17. uri v Triglav Lab, na Dunajski 22 v Ljubljani. Na delavnico se je treba prijaviti s sporočilom, ki ga pošljite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Video posnetek dihalnih tehnik in več informacij o tem, kako so pomagale Brigiti, najdete v članku »Dihalna tehnika, ki mi je spremenila življenje.«