Gadgeti za kampiste

Brez gadgetov nam živeti ni. Te preproste. fascinantne, nepotrebne stvarce, ki nam osrečujejo vsakdan ali natančneje povedano: brez katerih si ne predstavljamo življenja.
Fotografija: Nujno potreben pripomoček vsakega kampista...in popotnika Foto Arhiv Proizvajalca
Odpri galerijo
Nujno potreben pripomoček vsakega kampista...in popotnika Foto Arhiv Proizvajalca

Športni rekreativci smo nori na gadgete. Nikoli jih nimamo dovolj in vedno smo veseli vsakega novega. Poglejmo kaj nam ponujajo za kampiranje.

Spraznil se vam je vaš pametni telefon in vi ste v šotoru nekje, kjer ni elektrike. Kaj storiti? Polnilec na ročni pogon oz. na dinamo. Nujno potreben pripomoček vsakega kampista...in popotnika. Cena 5 evrov.

Polnilec "na roke". Foto Arhiv Proizvajalca
Polnilec "na roke". Foto Arhiv Proizvajalca




Ko smo v kampu je prenašanje vode vsakdanje nujno početje. S temle mehom boste to z užitkom počeli. Cena: 4 evre.

Vodno preživetje. Foto Arhiv Proizvajalca
Vodno preživetje. Foto Arhiv Proizvajalca




Komarji so vedno tam kjer nam je lepo. V kampu jih je več kot borovčkov in šotorov, garantirano! Vendar obstaja orožje; solarni odganjalec komarjev in ostalega mrčesa. Cena: 12 evrov.

Boj proti komarjem. Foto Arhiv Proizvajalca
Boj proti komarjem. Foto Arhiv Proizvajalca




Kolesarji so sploh ljubitelji nekoristnih pripomočkov, ki lahko rešijo najhujšo zagato. So potem še nekoristni? Ključ v obliki kolesa! Z njim boste na hitro lahko opravili manjša popravila na kolesu, ki ga uporabljate v kampu. No, tudi kaj drugega boste lahko z njim počeli, lahko pa služi kot obesek za ključ od prikolice na primer. Cena 3 evre.

Za kolesarje! Foto Arhiv Proizvajalca
Za kolesarje! Foto Arhiv Proizvajalca



Garmin inReach Mini je prava izbira za povezavo, če želite ohraniti stik zunaj dosega mobilnega omrežja. To je žepna naprava za satelitsko komunikacijo, namenjena pustolovščinam, na katerih sta pomembni velikost in teža. Z napravo inReach Mini lahko pošiljate in prejemate besedilna sporočila, uporabite spremljanje in deljenje potovanja ter po potrebi pošljete opozorilo SOS ekipi za odzivanje v sili GEOS, ki je stalno v pripravljenosti. Zaradi povezljivosti tehnologije inReach bodo vaša družina in prijatelji vedeli, da lahko ostanejo v stiku z vami ne glede na to, kam vas bodo odpeljale dejavnosti. Cena: 349 evrov

Stalna povezava. Foto Arhiv Proizvajalca
Stalna povezava. Foto Arhiv Proizvajalca


 

Komentarji: