Gadgeti za kampiste

Brez gadgetov nam živeti ni. Te preproste. fascinantne, nepotrebne stvarce, ki nam osrečujejo vsakdan ali natančneje povedano: brez katerih si ne predstavljamo življenja.

Objavljeno
17. julij 2019 11.07
Posodobljeno
17. julij 2019 11.44
Nujno potreben pripomoček vsakega kampista...in popotnika Foto Arhiv Proizvajalca
Športni rekreativci smo nori na gadgete. Nikoli jih nimamo dovolj in vedno smo veseli vsakega novega. Poglejmo kaj nam ponujajo za kampiranje.

Spraznil se vam je vaš pametni telefon in vi ste v šotoru nekje, kjer ni elektrike. Kaj storiti? Polnilec na ročni pogon oz. na dinamo. Nujno potreben pripomoček vsakega kampista...in popotnika. Cena 5 evrov.

image
Polnilec ”na roke”. Foto Arhiv Proizvajalca
Ko smo v kampu je prenašanje vode vsakdanje nujno početje. S temle mehom boste to z užitkom počeli. Cena: 4 evre.

image
Vodno preživetje. Foto Arhiv Proizvajalca
Komarji so vedno tam kjer nam je lepo. V kampu jih je več kot borovčkov in šotorov, garantirano! Vendar obstaja orožje; solarni odganjalec komarjev in ostalega mrčesa. Cena: 12 evrov.

image
Boj proti komarjem. Foto Arhiv Proizvajalca
Kolesarji so sploh ljubitelji nekoristnih pripomočkov, ki lahko rešijo najhujšo zagato. So potem še nekoristni? Ključ v obliki kolesa! Z njim boste na hitro lahko opravili manjša popravila na kolesu, ki ga uporabljate v kampu. No, tudi kaj drugega boste lahko z njim počeli, lahko pa služi kot obesek za ključ od prikolice na primer. Cena 3 evre.

image
Za kolesarje! Foto Arhiv ProizvajalcaGarmin inReach Mini je prava izbira za povezavo, če želite ohraniti stik zunaj dosega mobilnega omrežja. To je žepna naprava za satelitsko komunikacijo, namenjena pustolovščinam, na katerih sta pomembni velikost in teža. Z napravo inReach Mini lahko pošiljate in prejemate besedilna sporočila, uporabite spremljanje in deljenje potovanja ter po potrebi pošljete opozorilo SOS ekipi za odzivanje v sili GEOS, ki je stalno v pripravljenosti. Zaradi povezljivosti tehnologije inReach bodo vaša družina in prijatelji vedeli, da lahko ostanejo v stiku z vami ne glede na to, kam vas bodo odpeljale dejavnosti. Cena: 349 evrov

image
Stalna povezava. Foto Arhiv Proizvajalca