I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria

V Sloveniji bo že drugo leto zapored polovični IRONMAN. Dogodek pod uradnim imenom I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria je že praktično razprodan, le še nekaj mest čaka na zamudnike.
Fotografija: Vsaka slovenska prijava seveda pomeni tudi izraz podpore vsemu trudu, ki so ga organizatorji vložili v to, da bo ta svetovno znan dogodek že drugič organiziran v Sloveniji in to seveda na vrhunskem nivoju.
Odpri galerijo
Vsaka slovenska prijava seveda pomeni tudi izraz podpore vsemu trudu, ki so ga organizatorji vložili v to, da bo ta svetovno znan dogodek že drugič organiziran v Sloveniji in to seveda na vrhunskem nivoju.

Kot vsi triatlonci že dolgo vedo, se nam v nedeljo 22. septembra znova obeta športna poslastica – v Sloveniji bo že drugo leto zapored polovični IRONMAN. Dogodek pod uradnim imenom I FEEL SLOVENIA IRONMAN 70.3 Slovenian Istria je že praktično razprodan, le še nekaj mest čaka na zamudnike. Vsi triatlonci, ki še niste prijavljeni, ne zamudite priložnosti! Skočite na www.ironman.com/slovenia70.3 in se prijavite!

Evforija, solze sreče pa tudi izčrpanosti, stiski rok in navdušeni obrazi navijačev. Predvsem pa ponos ob prečkanju ciljne črte.  In vse to doživeti na domačih tleh. Tega pa res ne gre zamuditi! Kot pravijo organizatorji, bo letos ta nepozabna čustva doživelo največ Italijanov, slednji namreč prednjačijo po številu prijavljenih. A domači triatlonci le malo zaostajajo. Zato – ni še prepozno!

Vsaka slovenska prijava seveda pomeni tudi izraz podpore vsemu trudu, ki so ga organizatorji vložili v to, da bo ta svetovno znan dogodek že drugič organiziran v Sloveniji in to seveda na vrhunskem nivoju. K temu so nedvomno levji delež prispevale tudi vse štiri občine, v katerih poteka dogodek – Koper, Izola, Piran in Ankaran – in Slovenska turistična organizacija kot glavni sponzor dogodka.

Osrednje tekmovanje pa ni edini razlog za obisk Obale na predzadnji septembrski vikend. Ob nedeljskem triatlonu bo namreč ves vikend potekalo tudi pestro spremljevalno dogajanje. V soboto bodo na prizorišču glavni junaki otroci – takrat bo namreč potekal IRONKIDS, tekaški izziv za najmlajše športnike, namenjen v prvi vrsti druženju in vzpodbujanju aktivnega preživljanja prostega časa. 

Vse, ki radi jemo, pa nas še posebej navdušuje spremljevalno kulinarično dogajanje. T. i.  IRONMAN Rrestaurant Week bo vrhunska priložnost za lokalne gostince, da vsem triatloncem in njihovim spremljevalcem na inovativen način predstavijo izvrstno istrsko kulinariko. Komaj čakamo, da jo okusimo!

Tako in drugače nas torej septembra v Kopru čaka prava poslastica! Ne zamudite je in se prijavite na  www.ironman.com/slovenia70.3.


 

Komentarji: