Kampiranje. Brez česa mi živeti ni

Objavljeno
17. maj 2018 12.05
Posodobljeno
17. maj 2018 12.05
M.C.
M.C.
10 najboljših pripomočkov za bivanje zunaj, na prostem, na lepšem, na kisiku.
Vemo kaj narava ponuja človeku, ki ima vsakdanjega mestnega vrveža ali vaškega dolgočasja čez glavo. Ne bomo vas na vse pretege naganjali po kisik v gozd, ob jezero, reko, na jaso, vendar, če boste šli potem nikar ne pozabite na nekaj pripomočkov s katerimi bo bivanje tam zunaj še prijetnejše.

1. Hitro napihljiv kavčV kampu, v gozdu, na plaži ali v parku, v mestu ali kjerkoli, se ta vreča lahko preoblikuje v kavč, ki meri malce manj od dveh metrov! Narejen je iz trajne, visoko kakovostne najlonske tkanine, zdrži tudi težko kategornike, kar je nuja, saj so prav oni tisti, ki najraje ležijo.

 

 

2. Naglavni žaromet


Opis ni potreben. To je pošast. Je vodotesen in hitro polnljiv, idealen za kampiranje, pohodništvo ali nočno aktivnost na prostem.

 

 


3. Ganzo kombinirka

 


Ne glede na to, ali želite nadgraditi svojo opremo za taborjenje ali preživetje - kombinirka bo poskrbela za vsa težka dela.

 

 

 

 

4. Napajalnik, polnilec, filovec na sončne celice

 


Ne samo, da vam bo s pomočjo solarnega panela napolnil telefon, lahko je tudi svetilka. Seveda vodoodporna.

 

 

5. Potapljaška maska z razgledom


Ta na novo oblikovana maska ponuja večje vidno polje, kot tudi boljši mehanizem proti zarositvi in še boljša dihalna cev.

 

 

6. Najhitrejše postavljivi šotor
Uporabnikom prijazen pop-up šotor! Vse, kar morate storiti je, da ga vzamete iz vreče in… že stoji… tako da se boste lahko hladili s pivom v senci in se sprostili.

 

 

7. Filter, ki življenje pomeni


Slovenski izviri še niso onesnaženi, da bi ne mogli piti iz njih. Vendar nikoli ne veš in če res hočeš biti prepričan, da boš spil 99 odstotkov prefiltrirano vodo potem je ta pripomoček nujen v nahrbtniku. Adijo bakterije in klice.

 

 

8. Daljnogled za v žepSeveda brez daljnogleda v naravi ne gre. Videti moramo vse in še tisto, ki je najbolj oddaljeno od nas. S tem boste nadvse zadovoljni, saj je najmanjši in ne premajhen. Saj vemo, kaj mislimo s tem.

 

 

9. Kompletek za preživetje
Vse kar potrebujete za večjo varnost in boljši občutek na kisiku. Ročna žaga, nož, SOS-svetilka, svinčnik s katerim razbijemo tudi okno, mini lučka, kompas, piščalke in vse je varno zapakirano v vodoodporno škatlo, ki je seveda odporna tudi na udarce.

 

10. Vojaški nahrbnik

 


Ta 34-litrski nahrbtnik je izdelan iz gostega, trpežnega in neprepustnega materiala, ki se ponaša z dvojnimi šivi, težkimi, trpežnimi zadrgami, sistemom za bočno in sprednjo obremenitev ter prezračevalnikom, mrežastem oblazinjenju na hrbtu - v bistvu ima vse kar vojak potrebuje za preživetje.