Namigi kje kampirati v Sloveniji

Na naši strani Alp je veliko zelo kakovostnih kampov. Če preletimo lanskoletne najboljše boste hitro dobili namig kam na letošnje počitnice.  

Objavljeno
09. julij 2019 12.34
Posodobljeno
09. julij 2019 12.47
Kamp Šobec Foto Kamp: Arhiv Šobec
Med večjimi slovenskimi kampi je med najboljšimi vsekakor kamp Šobec, ki ima letos nekaj povsem novih kamping parcel, zgradili so nov osrednji objekt z animacijskim prostorom, restavracijo in prodajalno. Kamp Terme Čatež je verjetno naš najbolj obiskan kamp. Vsako leto zgradijo, dogradijo kaj novega, lani so odprli novo recepcijo. Kamp Nadiža je slovenski biser, ki iz leta v leto postaja bolj oblegan.

image
Kamp Šobec Foto: Arhiv Šobec


Kampiranje ob reki Kolpi je nekaj nepozabnega. Če si želite take vrste počitnic potem je obisk kampa Kolpa v Vinici prava izbira. Navdušila vas bo urejenost, čistoča in sama organizacija kampa. V bližini je tudi kamp Bela krajina – Podzemelj, ki ima povsem nove parcele za avtodome in en nov sanitarni objekt. Ne smemo pozabiti niti na Eko kamp Koren v Kobaridu, ki se trudi v smeri ekologije in zelo aktivnih počitnic. Na izbiro imate cel kup športnih aktivnosti od plezalne stene do pustolovskega parka.

image
Kamp Koren Kobarid Foto: Arhiv Kamp Koren Kobarid


image
Kamp Kolpa Vinica Foto: Kamp Kolpa