Nasmeh za specialno olimpijado

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

V soboto, 18. aprila 2015, ob 17. uri, bo v mariborski dvorani Union potekala 6. dobrodelna prireditev Nasmeh.

Nasmeh bo tokrat zasijal na obrazih športnikov Društva specialna olimpiade Slovenije - športnega gibanje za osebe z motnjami v duševnem razvoju.

V preteklih letih so v združenju Nasmeh že zbirali igrače za otoke bolne otroke, nekatere prvič peljali na morje, družinam z otroci s posebnimi potrebami smo podarili sredstva za nujno potrebne terapije, obdarili 200 socialno ogroženih otrok z drobnimi darili, organizirali fotografiranje otrok z znanimi športniki in pevci, pomagali deklici Najo s cerebralno paralizo in še in še ... Ustvarjajo torej prostor,  kjer smo vsi enaki, kjer pomagati drug drugemu ni tabu, tja, kjer se spoštuje drugačnost in podarja otroškim sanjam upanje in nasmeh.

Tokrat bodo sredstva namenjena ekipi 24 slovenskih tekmovalcev, ki bodo julija letos nastopili na Svetovnih poletnih igrah specialne olimpijade v Los Angelesu. S pridobljenimi sredstvi bodo opremili ekipo športnikov, ki bo nastopila v atletiki, plavanju, kolesarstvu, namiznem tenisu, balinanju in nogometu.


Nastopajoči poleg otrok s posebnimi potrebami: Gal Gjurin, Alex Volasko, Dejan Vunjak, Flirrt,  Čuki , Omar Naber,  Ditka, ICE, Nika Zorjan.

ni podpisa
ni podpisa

Več iz te teme:

Komentarji: