Ne nasedite potegavščini s poceni prikolicami za kampiranje!

Pred kratkim se je na spletu in družbenih omrežjih pojavila ponudba ličnih prikolic za kampiranje po zelo ugodni ceni. Izkazalo se je, da gre za prevaro!

Objavljeno
23. julij 2019 12.31
Posodobljeno
23. julij 2019 16.28
Potegavščina je svoje žrtve našla tudi v Sloveniji!
Spletna stran je lično oblikovana, tekstovno zelo lepo podprta, saj so skoraj vsi teksti skopirani s spletne strani proizvajalca, ki res proizvaja take prikolice. Enako so storili tudi s fotografijami, ponujajo celo brezplačno dostavo, kjerkoli na svetu že ste. Vendar, priporočamo, da ostanete na "pametni strani" sveta, če je to le možno. Slišali smo, da so opeharili že nekaj Slovencev.

Same fotografije prikolic, ki jih ponujajo, so ukradene proizvajalcu Timberleaf, samo logotip so izbrisali. Timberleaf prikolice res obstajajo in so visokega cenovnega razreda. Njihove cene segajo od deset do dvajset ali več tisoč evrov! Lažna spletna stran je bila registrirana letos januarja. Potegavščina, ki pritegne, če je ne prepoznaš, pa je oglas: Taka cena samo danes! 169 dolarjev, vendar samo danes!

Ker na naši spletni strani zelo radi pišemo o kampiranju in vsem, kar je z njim povezano, se čutimo dolžne, da vas opomnimo, da nikar ne kupujete teh prikolic.

image
Fotografije so ukradli proizvajalcu Timberleaf.


image
S smešno akcijo so opeharili že ogromno ljudi.