Odbojka na snegu

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Turnir v odbojki na snegu bo v Kranjski gori 18. in 19. marca 2017

“Odbojka na snegu je vznemirljiva različica našega športa in je med odbojkaši, gledalci in sponzorji vse bolj priljubljena. Navdušen sem, da tudi odbojka na snegu dobiva resne obrise organizirane turneje na visoki organizacijski ravni. To odbojki, kot športu, ki je namenjen vsem, daje možnost prisotnosti v zavesti igralcev, ljudi in medijske javnosti v vseh letnih časih, ne le poleti,” je pred prvo tekmo evropske turneje v odbojki na snegu dejal predsednik Mednarodne odbojkarske zveze, Brazilec dr. Ary S. Graca F. “Pri Mednarodni odbojkarski zvezi smo zavezani osnovnim principom inovacije, univerzalnosti in odgovornega upravljanja. Vse našteto se združuje na Evropski turneji odbojke na snegu.”

Evropska turneja v odbojki na snegu se bo v Kranjski gori ustavila 18. in 19. marca 2017, torej med obema tekmovalnima zimskima viškoma, svetovnim pokalom v alpskem smučanju v Kranjski gori in zaključkom svetovnega pokala v smučarskih skokih in poletih v Planici. Kranjska gora bo za turnirjem v Šplinderjevem mlinu na Češkem in Disentisu v Švici tretja v sezoni 2016/2017 gostila turnir evropske turneje, do konca zime se bo igralo še v Wagrainu - Kleinerlu v Avstriji, v Malbunu v Liechtensteinu in na Kronplatzu v Italiji. Organizator turnirja v Kransjki gori je agencija Chaka2 iz Salzburga, ki sicer upravlja s celotno evropsko turnejo, cilji so tudi širši.

ni podpisa
ni podpisa

Odbojka na snegu je eksplozivna mešanica vrhunskega športa, zabave in užitka

“Letos bomo promocijsko gostovali tudi v Iranu, kar se nam zdi imenitno,” je dejla glavni organizator Martin Kaswurm. “Naših turnirjev se udeležujejo tudi zvezdniki svetovne turneje odbojke na mivki, lani si je turnirje v živo ogledalo več kot 30.000 gledalcev, na družbenih medijih smo vse bolj priljubljeni. Zgodba odbojke na snegu temelji na treh temeljih: udejstvovanju družin, spodbujanju druženja prek športa in promociji zdravega načina življenja.”




 

Več iz te teme:

Komentarji: