Pet božičnih daril za smučarke

Objavljeno
22. december 2017 12.12
Posodobljeno
22. december 2017 12.12
M.C.
M.C.
Darila, darila... moški jih ne rad kupijemo...ne znamo, ne vemo kaj. Da, ne vemo kaj!

  

 

 

 

 

Helly Hansen Lifa Active Graphic Crew
Helly Hansen je znan tudi po svojem spodnjem perilu, ne samo bundah za na ribiške ladje.. Dvoslojna konstrukcija deluje hkrati, ujame telesno toploto, hkrati pa omogoča, da se znoj odplakne. Dno je narejeno s 100 odstotki merina za dodatno udobje in robovi so spretno rezani, tako spretno, da vam ne režejo kožo, kar pomeni, da sploh ne boste vedele, da ste oblečene.  

 

 

 


Rokavice Leki Griffin S so vrhunske, kakovostne, super tople rokavice, narejene iz najboljših materialov v delavnici Leki. Mešanica ovčje in kozje kože, mehkoba je na prvem mestu, toplota še prej.  Izvirna izolacija PrimaLoft v kombinaciji s svilnato mehko podlogo Micro Bemberg pomeni udobje, tudi če vreme ne sodeluje. 

 

 

 

Ženska kapa Joana Fur je iz fine mešanice z merino volno, ki zagotavlja udobno toplino in občutek suhega. Pletenina posuta s penečimi kristali Swarovski, kakopak. Žensko pokrivalo s svojimi barvami in podrobnostmi naredi trajni vtis na in izven smučarskih pobočij. Čelada? Zakaj? 

 

 

Ko slečete smučarsko bundo, morate pritegniti še več pozornosti.  Kovinske barve za futurističen videz,materiali sijočih biserov na sprednji strani »puloverje« Rosie je bistveni del videza. Moderni jezik njegovega oblikovanja je okrepljen s strukturo in videzom črtic na rokavih. Glavni material, supermicro fleece, daje visoko stopnjo zračnosti, brez občutka mraza, hitro sušenje in mehko teksturo.  Rosie je vrhunski del oblačila, eden najboljšij izdelkov iz delavnice Toni Sailer. 

 

In še smuči. Ni bilo treba daleč. Tista, ki nima Elank, je opazna šele na drugi pogled, pravijo.
Po zaslugi uporabe dual shaped titaniuma so občutno povečali torzijsko stabilnost smuči in zmanjšali njihovo težo. Insomnia je hitra in izjemno odzivna smučka za kombinacijo kratkih in dolgih zavojev na urejenih snežnih podlagah. Narejena je po tehnologiji Amphibio 4D, ki je prva štiridimenzionalna smučarska tehnologija na trgu. Leva in desna smučka se razlikujeta, saj tehnologija združuje profila Camber in Rocker: prvi skrbi za odličen oprijem robnikov, drugi pa omogoča hitrejše in boljše zavoje. Amphibio 4D tehnologija pa gre še korak naprej, saj se smuči razlikujejo tudi na sprednjem in zadnjem delu. Konveksni sprednji del omogoča bolj natančen vstop v zavoj, konkavni zadnji del pa zagotavlja optimalen izhod iz zavoja in navezavo v nov zavoj. Insomnia Power shift je odlična ženska all mountain smučka z izjemno odzivnostjo in zato primerna za boljše smučarke.


 


 

 

 

foto naslovka: Roberta Mori