Pet idej za kolesarke

Objavljeno
01. april 2018 12.04
Posodobljeno
01. april 2018 12.04
M.C.
M.C.


 

Žensko kolesarstvo galopira po lestvici priljubljenih rekreativnih športov. Še malo pa se bo približal Zumbi, pohodništvu in teku. Fantje, dajmo jim pomagati, da še hitreje vzljubijo kolesa in vse, kar je z njimi povezano.


Ni še prepozno. Kolesarska sezona se je začela. Tu je nekaj namigov za "darila".


1. Machines for freedom je trenutno najbolj priljubljena ženska kolesarska znamka. Vaša lepša polovica, enostavno mora imeti nekaj oblačilc iz tega butika. Vse je podrejeno kvaliteti in drugačnosti. Če hočete, da se o vaši kolesarki govori več kot o vašem kolesu, potem si zapomnite znamko Machines for freedom. Saj ne bo težko, kajne?

  

2. Assos je klasika. Če nočete faliti z darilom, potem je to ime, ki vedno razveseli vsakega kolesarja, po novem tudi kolesarsko. Tradicija in kvaliteta sta na njihovi strani. Vsak »tazaresni« kolesar, se v svoji karieri mora srečati s to znamko, zakaj se ne bi še vaša kolesarka?

  

 

3. Rapha je trenutno najbolj iskana kolesarska znamka. Angleži točno vedo, kaj kolesar in kolesarka potrebujeta. Berejo nam misli. Komur Rapha ni všeč, še ni asfaltni psihopat. Kdor Rapho kupuje zaradi imagea, pa tudi ni slab kolesar. Kakorkoli, Rapha je postala znamka… Kolesarska Victoria Secret, mogoče Prada, ne Brioni…

  

4. Mestno kolo Capri. Vemo, da ženske ne kolesarijo samo na Vršič, ampak tudi v parfumerijo. Vemo, da imajo k vsakim čevljem pripadajočo torbico. Zakaj ne bi imele tudi kolo za k vsakršnjim razpoloženjem? »Počutim se svobodno in grem na kavo, kamorkoli, vendar ne s komerkoli…«5. Kolesarke morajo biti drugačne. Kolesarstvo z visoko hitrostjo drvi v popularnost. Ne dolgo naprej je sezona, ko bomo končno priznali, da gre za ženski šport. Zakaj? Zato, ker so ugotovile, da je to zelo lep in eleganten šport, lahko je tudi surov, vendar, če odštejemo štoparice in štartne številke, potem ostanemo pri estetskem in hvaležnem…