Potegujte se za rumeno majico Chrisa Frooma

Objavljeno
28. september 2015 11.09
Posodobljeno
28. september 2015 11.09
Uredništvo
Uredništvo
Botrstvu v Sloveniji je na pomoč priskočil tudi slovenski del kolesarske ekipe SKY. Chris Froome, zmagovalec letošnjega Toura, je Marku Džalu, sodelavcu v ekipi, podaril svojo rumeno majico prav z namenom, da bi izkupiček dražbe porabili za dobrodelne namene v Sloveniji. Na majico se je poleg zmagovalca Frooma podpisalo še vseh osem tekmovalcev ekipe SKY, ki so dirko uspešno končali.

Dražba za rumeno majico bo potekala od ponedeljka, 28. septembra, do petka, 2. oktobra 2015, ko jo bomo ob 8.00 zjutraj končali v živo v etru Vala 202. Do takrat bomo ponudbe sprejemali med 7. in 19. uro na tel. št. 01-475-2-202, višje ponudbe bo mogoče kadar koli oddati tudi na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Sprotne podatke o ponudbah bomo objavljali na spletni strani www.val202.si

Izkupiček bo porabljen za pomoč mladim talentom iz projekta Botrstvo v Sloveniji. Mladim, ki so se izkazali na športnem področju in v svoji kategoriji dosegli odlične rezultate, želimo s takšno štipendijo pomagati, da bi laže uresničili svoje sanje. Kot pravi Sandi Murovec, pobudnik dražbe: »Srčno si želim, da bi zbrali čim več denarja in da bi s tem privabili nasmeh v oči tistim otrokom, ki morda v tem trenutku z okna gledajo in si želijo, da bi nekoč tudi sami postali del športa, ki ga imajo radi.«

Val 202 že četrto leto podpira projekt Botrstvo v Sloveniji, v katerega je zdaj vključenih že več kot 4500 socialno ogroženih in pomoči potrebnih otrok. Tudi s pomočjo Vala 202, poslušalcev in številnih donatorjev smo v štirih letih za boljši jutri teh otrok zbrali več kot 5,6 milijona evrov.