Pridružite se uradnim pripravam na Volkswagen 20. Ljubljanski maraton

Objavljeno
26. februar 2015 11.02
Posodobljeno
13. marec 2015 11.03
Uredništvo
Uredništvo
Letošnja, četrta zaporedna edicija bo namenjena tako rekreativnim kot tudi polprofesionalnim tekačem, ki se želijo ustrezno pripraviti na največjo tekaško preizkušnjo pri nas. V sklopu projekta, ki bo obsegal sedem mesecev treningov, bodo udeleženci pod vodstvom profesionalnih trenerjev osvojili pravilno tekaško tehniko in osnove primernega prehranjevanja, spoznali se bodo s pravo opremo ter zaščito pred poškodbami, predvsem pa gradili na svoji kondicijski pripravljenosti. Kot zagotavlja Blaž Strožer,  glavni trener v adidas šoli teka, bodo oktobra prav vsi udeleženci šole kondicijsko in tehnično podkovani, da uspešno premagajo zastavljeno razdaljo na Volkswagen 20. Ljubljanskem maratonu.

Po treh izredno uspešnih letih bo letos adidas šola teka potekala na dveh novih lokacijah; poleg Ljubljane in Celja boste lahko tekaške izkušnje nabirali še v Domžalah in Kranju. V sklopu sedemmesečnih priprav bodo tekaški navdušenci deležni dveh skupinskih treningov na teden, individualnega kondicijskega programa, adidas tekaške majice in še nekaterih drugih ugodnosti. Prijavnina za vseh sedem mesecev znaša 84,00 EUR, prijave pa zbirajo od ponedeljka, 2. marca 2015, dalje na spletni strani www.adidas-solateka.si

Izberite lokacijo, ki vam najbolj ustreza, oddajte svojo prijavo in poskrbite, da boste na Volkswagen 20. Ljubljanskem maratonu nastopili kar najbolje pripravljeni!