Roglič raje na jadrnico kot na kolo

Po najboljši sezoni v kratki kolesarski karieri, si je Primož Roglič za zaključek raje privoščil jadranje na Barkolani kot pa poslovilno dirko v Podsmreki.
Fotografija: Primož in Lora na jadranju po najboljši kolesarski sezoni v zgodovini slovenskega kolesarstva. Foto Primož Roglič, Facebook
Odpri galerijo
Primož in Lora na jadranju po najboljši kolesarski sezoni v zgodovini slovenskega kolesarstva. Foto Primož Roglič, Facebook

Vsako leto ob takem času se tudi na slovenskih cestah konča kolesarska sezona. Podsmreka je že vrsto let kraj, kamor pridejo vsi najboljši slovenski kolesarji poganjat v slovo iztekajoči sezoni.

Vsi štartajo skupaj, elitneži in mladinci in seveda ženske, le rekreativci se vozijo po svoje. Na tej poslovilni dirki se tudi podelijo nagrade najboljšim v kategorijah.

V elitni kategoriji je Zlato kolo prejel seveda Primož Roglič, na drugem mestu je pristal Tadej Pogačar in tretji je Matej Mohorič. Slednja sta nagrado prejela v Podsmreki, namesto Rogliča pa je nagrado prevzel predsednik kolesarske zveze Tomaž Grm, ki bo nagrado predal prejemniku ob prvem srečanju.

Roglič zmaguje tudi v jadranju
 

Komentarji: