Še več športne opreme

Objavljeno
25. marec 2019 08.03
Posodobljeno
25. marec 2019 08.03
Uredništvo
Uredništvo
Danes je vrata odprla  prenovljena prodajalna INTERSPORT Kranj Savski otok. Prodajalna na tem mestu obratuje od leta 2005 in je v 14-ih letih postala priljubljena točka za nakupe športne opreme, oblačil in obutve za športne navdušence iz Kranja in okolice.

Vsi, ki gojijo aktiven slog življenja in se redno ukvarjajo s športom, so se v prodajalno radi vračali predvsem zaradi dobre ponudbe kakovostne športne opreme za pohodništvo, tek, trening in fitnes, kolesarjenje, alpsko smučanje in druge športe.
Nova prodajalna je v celoti prenovljena po smernicah najnovejšega koncepta Intersport 2.0. ki je prilagojen potrebam sodobnega športnika, ki nakupuje in pridobiva informacije tako v fizični kot v spletni prodajalni, ob tem pa dobi povsod enako raven storitev. Ob vstopu v novo prodajalno bodo kupci poleg povsem nove trgovinske opreme najprej opazili boljšo preglednost nad posameznimi oddelki, s poudarjeno ponudbo za moške in ženske. Prodajni prostor omogoča boljše storitve in svetovanje, kupcem je na voljo testni kotiček za tekaško obutev, servis in izposoja smuči ter informacijsko-nakupovalni kiosk, tako imenovana podaljšana polica.Ta kupcu omogoča vpogled v ponudbo v celotni verigi prodajaln Intersport v Sloveniji in celo nakup v spletni prodajalni. Vse to sestavlja izboljšano nakupno izkušnjo, kupec pa lažje izbere pravo športno opremo, s katero se bo s svojim najljubšim športom ukvarjal še bolj pogosto in s še večjim veseljem.


Ponudbo še naprej označuje dobra izbira kakovostnih izdelkov številnih priznanih blagovnih znamk ter ekskluzivnih blagovnih znamk kot so Mckinley, Nakamura, Energetics, Pro Touch, TecnoPro, Firefly in druge, ki ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.
V posodobitev prodajalne v Kranju so vložili preko 400.000 evrov. Na otvoritvi prodajalne se je predstavila tudi Gimnazija Franceta Prešerna v Kranju, s katere prihajajo številni slovenski vrhunski športniki in uspešni dijaki na mnogih drugih področjih. Gimnazija goji športnikom prijazno izobraževanje, ki spodbuja neprestano izobraževanje z zdravim, aktivnim življenjskim slogom. Za spodbudo na tej poti bo Intersport šoli podaril nekaj športne opreme za izvedbo njihovih aktivnosti. Direktor družbe Andrej Ažbe je predal ključe prenovljene prodajalne poslovodji Franciju Stanoniku in mu zaželel uspešno delo v novem okolju.