Šest najboljših športnih natikačev

Natikači so nepričakovano postali zelo priljubljeni med mladimi. Predstavljamo vam pet modelov (za mlade in stare) po izbiri Poletovega uredništva.

Objavljeno
16. julij 2019 09.16
Posodobljeno
16. julij 2019 10.29
Športni natikačine smejo drseti, udobnost in trežnost pa sta zelo dobrodošli lastnosti. Foto Arhiv Proizvajalca
Natikačev poznamo več vrst. Tokrat se bomo posvetili športnim modelom, torej gumijastim, takim, ki se ne bojijo vode, ki so trpežni, udobni, ne drsijo, v njih se ne potijo podplati pa še na pogled so privlačni. Mladi so jih zadnja leta sprejeli kot modni krik. Da, večina jih nosi kar z nogavicami vred! Moda je zato, da jo izkoriščamo in prkaticiramo, kajne? Poletje je in natikači so najboljša izbira obutve za prosti čas. Vendar opozorilo: še vedno velja, da je vožnja avtomobila ali motorja, tudi kolesa v natikačih lahko zelo nevarna!

 

Ironman IRONSPORT® Moana Slide, ženski model


image
Njihovi natikači so zelo trpežni, mehki, a ne premehki, zelo udobni in še modnega videza so. Foto Arhiv Proizvajalca


Ženski modeli so že naprvi pogled povsem drugačni. Skupni imenovalec z moškimi modeli pa ostaja isti: udobnost in ne smejo drseti. Ironsport je odlična izbira. Njihovi natikači so zelo trpežni, mehki, a ne premehki, zelo udobni in še modnega videza so.

 

Adidas Adilette Shover


image
Klaika mora biti predstavljena! Foto Arhiv Proizvajalca


Adidas je tudi na področju natikačev med najboljšimi. Nekateri pravijo, da so športne natikače prvi naredili prav oni. Najprej seveda za vse športnike, ki se bavijo z vodnimi športi in potem so se razširili še med rekreativce in ljudi, ki iščejo najprimernejšo obutev za prosti čas ali najbolj vroče dni.

 

Nike Benassi JDI


image
Nike vedno sledi Adidasu. Foto Arhiv Proizvajalca


Kjer je Adidas mora biti tudi Nike. Model Benassi je drugo ime za udobnost in trpežnost! Natikači, ki jih boste nosili do njihovega bridkega konca! In potem boste kupili točno ta model.

 

Crocs Lite Ride Slide


image
Priljubljeni kroksi imajo tudi odlične športne natikače. Foto Arhiv Proizvajalca


"kroksi" so že stalnica med našo obutvijo. Tokrat predstavljamo natikače. Da, zelo lahki in zelo udobni so. Crocs je uporabil lahek in izjemno fleksibilen material Matlite, ki je ne samo udoben, temveč tudi enostaven za čiščenje. Podplat Croslite z LiteRide vložkom je neverjetno udoben in velika sprostitev za noge.

 

Superdry Pool Slide


image
Odlični in večni! Foto Arhiv Proizvajalca


Superdry Vintage Logo Pool Slide so trendovski natikači, ki prepričajo z izjemnim udobjem, saj lepo oprimejo stopalo, poleg tega pa so prava paša za oči z dizajnom, ki je značilen za vse izdelke blagovne znamke Superdry.

 

Nabaiji Metaslap


image
Prva izbira ljubiteljev vodnih športov.  Foto Arhiv Proizvajalca


Natikači, ki so obvezna oprema resnejših plavalcev. Lahki in udobni natikači so narejeni za uporabo ob bazenu. Zagotavljajo odličen, ne drseč oprijem. Podplat je izdelan iz etilen vinil acetata z zelo nizko gostoto, luknjice v nejm pa omogočajo odtekanje vode.