Šotorjenje. Je to najboljši šotor?

Tentsile Connect je pravi posebnež med šotori.

Objavljeno
21. avgust 2019 07.00
Posodobljeno
21. avgust 2019 10.32
Postavite ga v 15. minutah.
Najprej smo vam predstavili družinske šotore, zdaj predstavljamo prav poseben šotor za »napredne« vandrovce.

Tentsile Connect je pravi posebnež med šotori.
 
Alex Shirley-Smith, ustanovitelj podjetja Tentsile, je arhitekt, speciliziran za projektiranje najmanjših prostorov, kot so na primer zaklonišča, jadrnice, najmanjša stanovanja, kabineti in šotori.

Ljubitelj pohodništva, še posebej gozdnega, je vsakič, ko je hotel kje prespati z običajnim šotorom naletel na velik problem. Teren je bil vedno prestrm, premajhen, neraven … za postavitev običajnega šotora. In potem je prišel do genialne zamisli; naredil je »hišico na drevesu«, ki jo lahko spraviš v nahrbtnik, ki jo lahko postaviš, montiraš povsod, kjer so drevesa!

Nastal je šotor, ki ga je poimenoval Tentsile Connect. Šotor je v trenutku postal hit. Tokrat predstavljamo šotor za tri osebe, ki tehta samo 9 kilogramov, postavite ga v petnajstih minutah, nosilnost je 400 kilogramov, narejen iz materialov, kot so narejeni popotniški šotori, kar pomeni, da so materiali najlažji, nepremočljivi, izredno zložljivi in zelo, zelo trpežni. Cena: 480 evrov.

image
Šotor, ki je v trenutku postal hit!


Verjetno tole ni najboljši šotor, je pa zelo pripraven in zelo kakovosten. Vendar, preberite si še tale članek, da boste vedeli, kaj vas lahko doleti, če boste šotorili tam, kjer se ne sme! Ampak, ali to velja tudi za šotor na drevesu?

image
Šotor je varen in zelo pripraven.


image
Nosilnost je 400 kilogramov.


image
Šotor, drugačen od vseh ostalih.


image
Domislica brez primere!


Foto: Arhiv proizvajalca