Spanje na strehi avtomobila

Objavljeno
14. marec 2019 10.03
Posodobljeno
14. marec 2019 10.03
M.C.
M.C.
Mobilni šotor, mobilna spalnica, spalnica na strehi avtomobila, vse to je Yakima skyrise tent. Predstavljamo manjšo izvedbo, kar pomeni, da se vanj lahko povzpneta in uležeta dva avanturista.
Skyrise je narejen iz samih odličnih materialov, ki jim rečemo tudi zelo napredni, saj dejansko delujejo. Najlon 21D je lahek in zračen z mrežastimi paneli, ki pomagajo v boju proti mrčesu in ki nudijo pogled na zvezdnato nebo.  Paneli šotora so tudi iz rainfly materiala, ki je vodoodporen z poliuretansko prevleko. Seveda v primeru lepega vremena, lahko celoten šotor odpremo in tako še bolje uživamo pod zvezdnim nebom.
Na voljo sta dve velikosti; majhna in srednja, obe velikosti lahko namestite na večino avtomobilskih streh. Vzmetnica s snemljivo prevleko je vključena. Na vseh oknih so komarniki. Konstrukcija šotora je iz aluminija, prav tako je montaža in demontaža sila preprosta. Vse kar potrebujete za nemestitev na svoj avto so prečni nosilci. Šotor ima v osnovni opremi tudi lestev. Nosilnost šotora je 180 kilogramov, sam šotor tehta zgolj 43 kilogramov. Cena: 1000 evrov