Šport na prostem, skrb za okolje ter pralna in impregnacijska sredstva

TOKO – Care Line: zaščita in nega za vse letne čase in v vseh razmerah

Objavljeno
22. november 2019 07.00
Posodobljeno
22. november 2019 14.21
Foto: Arhiv proizvajalca
Polet
Polet
Toko je švicarsko podjetje z več kot stoletnimi izkušnjami ne le z izdelki za zaščito in vzdrževanje smuči, temveč tudi za nego in zaščito oblačil, opreme in obutve.
Nedotaknjeno okolje je bistveno za vse, ki obožujejo šport na prostem, in zato je podjetje Toko razvilo novo generacijo pralnih in impregnacijskih izdelkov za tekstil, obutev in opremo iz visokotehnoloških materialov in najrazličnejših membran. Sodobni materiali so narejeni iz več plasti in nas zaščitijo pred zunanjimi vplivi, obenem pa so udobni in zračni.Linija Care – Line Wash so posebna ekološka pralna sredstva za tehnično-funkcionalna športna oblačila. V nasprotju z običajnimi detergenti ne vsebujejo belilnih sredstev ali mehčalcev za tkanino, ki lahko negativno vplivajo na funkcionalnost oblačila, temveč s posebnimi aktivnimi sredstvi tkanino čistijo in obnavljajo funkcionalnost.
Eco Textile Wash: univerzalno pralno sredstvo za vse vrste tekstila.

Eco Down Wash: pralno sredstvo za izdelke iz puha (oblačila, spalne vreče ...), obnavlja polnost zračnih materialov – puha.
Eco Wool Wash: pralno sredstvo za oblačila iz visokokakovostne in merino volne.
Linija Care – Line Proof; najboljša možna rešitev za maksimalno zaščito pred vlago. Izdelki Toko Proof zagotavljajo izjemno odbojnost proti vodi in pred umazanijo. Več informacij na www.sportservis.si ali na tel.: 031 340 750

image
Foto: Arhiv proizvajalca