Športnik, seks in posledice

Objavljeno
01. avgust 2018 12.08
Posodobljeno
01. avgust 2018 12.08
M.C.
M.C.
Ko besede zaidejo med šport in seks, se debata nepričakovano hitro neha. Zaključek: kakor komu paše pa naj dela! Če pa se potopimo v brezno te debate, je na koncu še vedno zmagal tisti, ki pravi, da seks in šport ne gresta skupaj. Torej, če ležimo na moškem hrbtu, ker tole pač piše moški. Zakaj so »karantene« na pripravah športnikov še vedno nujne? Kateri klubi, reprezentance sploh to še počnejo? Odgovor dobite, če se malce pozanimate pri trenerjih: vsi resni športniki, se pred najpomembnejšimi tekmami izolirajo od svojih partnerk. Je to zgolj zaradi seksa ali tudi zato, da se odstrani »moteč« dejavnik? Motečih dejavnikov je danes veliko več, včasih so bili samo televizija, radio in časopis, danes je tu še internet in vsi tisti »gedgeti«, ki misli odpeljejo proč od starta, gola, žoge, štoparice…
Moški, ki seksa tik pred startom, bo težko zmagal. Stanju, v katerem je takoj po seksu in to stanje traja več ur, v praksi športniki rečejo »Stanje Telečjih Nog«… vemo, kako na noge stopi teliček, ko se skoti, ne? Smešno je res, vendar to vam bo potrdil marsikateri športnik s takimi izkušnjami. Vemo pa, kako je športnik neučinkovit s trhlima nogama. In kako je mogoče priti do seksa tik pred startom? Če živijo v karanteni zelo težko, če ne, pa se športnik tako kot vedno, pač… znajde. O tem bi lahko govorile zaposlene v hotelih, lahko tudi tiste, ki v hotel pridejo po naročilu in podobno dalje, o delovnih nazivih pač ne bomo, ker se ne spodobi.
Precej pametnih športnikov zna povedati, da gre po seksu odvzeta moška moč k partnerici, torej največkrat k ženski. Kar pomeni, da je seks za moške »izpraznitev rezervoarja moči«, za ženske pa napolnitev. Torej, ženske po seksu so pripravljene za najboljše športne podvige. Seveda bo stroka težko prikimala, vendar tu pišemo o »poročilih« s terena. Tako je v športnem svetu bilo in kot kaže bo še nekaj časa, čeprav se sodobna tehnologija močno vmešava. To v praksi spet nekaj pomeni. Športniki so vedno seks delili na enojec in dvojec. Pod enojec je spadala masturbacija, torej »one man band« zabava, pod dvojec pa klasični seks v dvoje. Četverce in osmerce v tem sestavku, ne bomo obravnavali, kot tudi ne enajsterice in peterke… Danes se enojec največkrat prakticira s pomočjo skypa, ker karantena onemogoča »live« dogodka. Saj veste na kaj mislimo, kajne? In pri tem pride skoraj do odličnega seksa, ki pa še nima točne definicije in imena. Da bi mu rekli medmrežni seks je preveč neosebno, ker konec koncev je na monitorju največkrat ljubljena oseba, kajne?