Predstavitvena informacija

Tek nas druži, se vidimo na maratonu in Lumpi teku!

Z Mercatorjem bo zabavno pred tekom in po njem. Pridružite se nam pred Maxijem na Trgu republike.
Fotografija: FOTO: Marko Delbello Ocepek
Odpri galerijo
FOTO: Marko Delbello Ocepek

In je tu. Tako zelo težko pričakovani maratonski konec tedna. Po dnevih in urah treningov in priprav se bodo Lumpiji in tekači pognali vsak po svoji trasi. Več tisoč jih bo, a dokazati se bodo morali le samemu sebi. Mercator bo na maratonsko soboto in nedeljo pred Maxijem skrbel, da bodo Lumpiji in tekači dobro ogreti in da bo vzdušje tudi po teku odlično. Pridružite se nam, tudi če ne boste tekli! 

Tek nas druži ne velja le za tiste, ki so letos svoje telo in um pripravljali na premagovanje maratonskih razdalj, ampak tudi za tiste, ki boste ta konec tedna, na ljubljanski tekaški praznik, prišli spodbujat in bodrit najprej najmlajše na Lumpi tek in v nedeljo še rekreativce, polmaratonce in maratonce. V prepoznavni rdeči barvi bo v nedeljo teklo 130 zaposlenih iz Skupine Mercator, razigranega Lumpi teka pa se bo med drugimi kratkohlačniki udeležila tudi skupina vrtčevskih otrok, ki jih bo Mercator organizirano pripeljal v Ljubljano iz različnih krajev Slovenije.

FOTO: Marko Delbello Ocepek
FOTO: Marko Delbello Ocepek


Sobotno dopoldne v središču Ljubljane bo nadvse živahno in razigrano. Najprej zaradi najmlajših, ki bodo v zanosu čakali na začetek Lumpi teka, pa tudi zaradi Mercatorjeve Lumpijeve zabave



Nič manj pestro ne bo v nedeljo. Vse tekače pred Maxi na Trgu republike vabijo že ob 7.30, ko se začne ogrevanje s športno animacijo, da bo telo ogreto in bodo kilometri lažje stekli. Ogrejte se z nami. Saj veste, ko se družimo, (v)se lažje (s)teče.