Ekstremnih shujševalnih 50 minut

Objavljeno
10. januar 2019 08.01
Posodobljeno
10. januar 2019 08.01
M.C.
M.C.
Predstavljamo novo kolesarsko vadbo, ki jo lahko opravite na domačem sobnem kolesu ali v fitnesu na trenažerju. Zopet se pripravite na pekel. Pekel z rezultati. V preteklosti smo predstavili dve podobni, a krajši vadbi, tokratna je daleč najbolj izpolnjena, najdaljša in prinaša največ rezultatov. Trening zopet spada med intervalne saj bomo preko 50 minut, kolikor traja vadba, gonili na polno, počivali in se vzpenjali na imaginarni Vršič.

GCN ali Global Cycling Network je odlična platforma s katero lahko začetniki ali stari kolesarski mački opravijo treninge na prostem ali trenažerju, dobijo nekaj nasvetov o oskrbovanju kolesa in najnovejši opremi ter se naučijo kolesarskega bontona, ki še kako pride prav med dirkami oziroma kolesarskimi prazniki. Nekaj tednov nazaj so pri GCN vnovič začeli s serijo kolesarskih treningov, ki jih bomo tudi na naši spletni strani predstavili, enega na teden. Letnemu času primerno, so tokrat vsi treningi opravljeni na trenažerjih in sobnih kolesih.

Tokratna vadba je izjemno naporna zato ne pozabite: zelo pomembno je, da treninga ne opravite na tešče in da svoje telo zalagate z energijo v obliki športnih pijač in gelov!

Povzeto po GCN