Video vadba z Markom Mrakom, drugič

Ko tečeš doma. To sijajno vadbo lahko opravimo blizu doma v naravi, pa tudi doma, le pazite, da vas ne bodo preveč slišali sosedje.
Fotografija: Vadba mora biti enostavna, ne preveč motorično zahtevna, po drugi strani pa dovolj učinkovita, da vadečega pritegne in ga zadrži, da trening zaključi. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Vadba mora biti enostavna, ne preveč motorično zahtevna, po drugi strani pa dovolj učinkovita, da vadečega pritegne in ga zadrži, da trening zaključi. FOTO: Shutterstock

Znani osebni trener in trener vrhunskih športnikov in športnih ekip, tudi lastnik Studia Mrak, je pripravil drugi videozapis vadbe doma, ki ga je zasnoval tudi za bralce in gledalce Poletove spletne strani. V njem bomo veliko tekli.



To sijajno vadbo lahko opravimo blizu doma v naravi, pa tudi doma, le pazite, da vas ne bodo preveč slišali sosedje.

​Vadba je primerna za vse, ki so zdravi in si želijo ohraniti dobro telesno in mentalno pripravljenost.

 

Marko, kakšna naj bo vadba doma, v teh posebnih okoliščinah?


Če razmišljam o vadbi kot o procesu, kjer trener ne more biti fizično prisoten in ima veliko število obiskovalcev in bi rad podal čim bolj verodostojno informacijo za vadeče, potem je moj koncept, da se prikaže vadba kot celota, z veliko informacijami, to je pravi pristop. Saj je vadba posneta v celoti z neposredno komunikacijo, ki jo vadeči potrebuje.




 

Delamo sami, brez nadzora, to ni enostavno


Vadba mora biti enostavna, ne preveč motorično zahtevna, po drugi strani pa dovolj učinkovita, da vadečega pritegne in ga zadrži, da trening zaključi. Zato se odločam za klasiko, brez prevelikega kompliciranja, saj ni čas za to, zdaj je čas za vadbo in gibalne vzorce, ki jih imamo kot posamezniki zapisane v spominu motoričnih gibanj.

Drugi del Markove vadbe. FOTO: Studio Marko Mrak
Drugi del Markove vadbe. FOTO: Studio Marko Mrak

 

Preberite še:

Komentarji: