Predstavitvena informacija

Preizkusite vozila z napredno varnostno tehnologijo

Vsakič, ko se podamo na cesto, nekoliko tvegamo. Zaupati moramo v svoje sposobnosti in poskrbeti za varnost sebe, sopotnikov in drugih soudeležencev v prometu, hkrati pa tudi njim zaupati, da bodo storili enako. K varnosti vseh skupaj pa pripomore tudi sodobna tehnologija v avtomobilih.

Objavljeno
15. maj 2019 08.45
Posodobljeno
15. maj 2019 08.45
Vabljeni na preizkus Hyundaievih varnostnih sistemov na Vransko. Foto: Hyundai
Promo Delo
Promo Delo

Na Hyundaijevem dnevu na Vranskem boste lahko v soboto, 25. maja, med 10. in 17. uro brezplačno preizkusili delovanje naprednih varnostnih sistemov, ki potnikom v vozilih znamke Hyundai in drugim udeležencem v prometu zagotavljajo najvišjo stopnjo varnosti.

Zapeljite se po poligonu
Različne Hyundaijeve varnostne sisteme boste preizkušali z vožnjo po poligonu AMZS-jevega Centra za varno vožnjo s sedmimi postajami. Na voljo bo tudi izkušnja v simulatorju prevračanja in vožnje; vozila pa boste lahko testirali tudi zunaj poligona in na terenski vožnji.

Spoznajte široko paleto vozil Hyundai
Hyundai bo posebej za to priložnost na ogled postavil vsa svoja trendovska vozila, tako osebna kot terenska in tista na alternativni pogon. Predstavili se bodo nova električna Kona in že znani IONIQ (električni, priključni hibrid in hibrid) pa tudi najnovejši Hyundai Santa Fe, novost med športnimi vozili i30 Fastback N in nova linija vozil N Line.

image
Varnost je pri vožnji najpomembnejša. Hyundaijeva vozila odlikujejo napredni varnostni sistemi. Foto: Hyundai


Čaka vas tudi pester spremljevalni program
Na Vranskem vas bo poleg testnih voženj čakal tudi pester animiran spremljevalni program. Da se boste preizkušanju avtomobilov lahko posvetili v miru, pa bodo izkušeni animatorji poskrbeli za varstvo vaših otrok.

Prijavite se brezplačno
Pridete 25. maja na Vransko? Brezplačno se prijavite na preizkus varnostnih sistemov vozil Hyundai na tej povezavi.