Predstavitvena informacija

Kakšnega ponudnika elektrike se izplača izbrati

Vsem nam je v interesu, da udobno živimo, hkrati pa veliko prihranimo. Ker za redne sprotne stroške mesečno odštejemo kar nekaj denarja, iščemo načine, kako jih znižati.

Objavljeno
11. junij 2019 10.08
Posodobljeno
11. junij 2019 10.44
Na izbiro ponudnika električne energije vpliva več dejavnikov. Foto: Getty Images/istockphoto
Promo Delo
Promo Delo

Cena storitev je tako eden ključnih dejavnikov pri izbiri ponudnikov, ki naš dom preskrbujejo z energijo, internetom in podobno. Med najbolj nepogrešljive storitve gotovo spada dobava električne energije, saj smo od nje močno odvisni in je tako vpeta v naš vsakdanjik, da to že komajda opazimo. Na kaj se, poleg cene, še splača biti pozoren pri izbiri dobavitelja?

Hiter in enostaven preklop
Pristop k novemu ponudniku storitev pogosto zahteva obsežno dokumentacijo in veliko časa. Pa vendar lahko to zdaj storite tudi hitro in enostavno na spletu. Vse, kar morate priložiti, je zadnji račun vašega trenutnega dobavitelja električne energije.

Več storitev na enem mestu
Različne vrste storitev imamo navadno pri več ponudnikih, kar tudi pomeni, da pristanemo na različne pogodbene pogoje ter je plačevanje položnic razpršeno in zamudno. A dobra novica je, da so pri Petrolu vse energijske rešitve za vaš dom združene pod eno streho, pa naj gre za elektriko ali ogrevanje oziroma hlajenje doma.

Možnost dodatnih ugodnosti
Dobra ponudba ne zagotavlja ugodnosti samo v prvem letu prehoda na novega ponudnika električne energije, temveč tudi še dolgo po tem, saj se dobri ponudniki zavedajo pomena lojalnosti in stremijo k temu, da svoje stranke za zvestobo nagradijo z dodatnimi bonusi. To so na primer možnost plačila brez večjih provizij, dodatni prihranki, bonitete za primer nakupa morebitnih dodatnih storitev ter pregled in nadzor stroškov iz udobja domačega naslanjača.

Odzivnost ponudnika
Pomembno je tudi, da je ponudnik na voljo svojim odjemalcem, kadar imajo vprašanja ali težave ter da mu njegovi svetovalci z veseljem čim prej pomagajo odpraviti morebitne dileme.

Vse našteto vas čaka pri preklopu na Petrol Elektriko. Katere so še njene druge prednosti?

•    Novi odjemalci boste prejeli 10 % popusta na električno energijo do konca leta in 10 evrov dobrodošlice za nakup na katerem koli Petrolovem bencinskem servisu.
•    Ugodno ceno električne energije si lahko zagotovite tudi po izteku akcijske ponudbe, in sicer z unovčevanjem Zlatih točk. Te lahko skupaj s svojimi najbližjimi zbirate z nakupi na Petrolovih bencinskih servisih, v spletni trgovini in tudi s plačevanji računov za energente. Vsem novim odjemalcem ob preklopu podarijo kar 300 Zlatih točk. 
•    Združen račun in prihranek pri plačevanju provizij – vse Petrolove storitve na enem mesečnem računu.
•    Ni dodatnih stroškov (npr. vodenja in pošiljanja računa, manipulativnih stroškov).
•    Položnice lahko plačate na vseh Petrolovih bencinskih servisih.
•    Svojo porabo in stroške lahko spremljate na spletnem portalu ali mobilni aplikaciji Moj Petrol.
•    Stanje števca lahko brezplačno oddajate na spletnem portalu ali mobilni aplikaciji Moj Petrol, s SMS-sporočilom ali klicem na 080 22 66.


Izpolnite spletni obrazec in v le dveh korakih boste priklopljeni na štrom. Pri Petrolu se splača!