Predstavitvena informacija

Kam po tehnično blago za obrtnike in domače mojstre?

Delo obrtnikov in domačih mojstrov potrebuje dober načrt, ustvarjalnost, delovne roke ter odlično in kakovostno tehnično blago.

Objavljeno
17. marec 2020 13.19
Posodobljeno
17. marec 2020 13.20
FOTO: arhiv trgovine
Razni obrtniki in domači mojstri dobro veste, kakšen je pomen kakovostne opreme in materialov, s katerimi ustvarjate. Pri nakupu tehničnega blaga je treba pomisliti na to, kaj vse potrebujete in s katerimi izdelki boste prišli do najboljšega rezultata oziroma do pohištva ali prostora, kot ste si ga zamislili oziroma so vam ga naročile stranke.

V naši državi vsekakor lahko najdete kar nekaj prodajnih mest, ki se ukvarjajo s prodajo tehničnega blaga. Med drugim se s tem ukvarja tudi trgovina Majer, v kateri pa so vam na voljo tudi razni izdelki, ki omogočajo preprosto in varno rokovanje ter popolno izkoriščenost prostorov. Tehnična trgovina Majer namreč obrtnikom in domačim mojstrom ponuja pester nabor izdelkov oziroma opreme različnih priznanih blagovnih znamk, specializiranih za to področje. 

Omenjena trgovina posluje spletno in fizično, tako da lahko svoje nakupe opravite tako, kot vam najbolj ustreza. Ne nazadnje imajo nekateri raje spletno nakupovanje, saj je zelo preprosto, udobno in mogoče od koder koli in kadar koli, medtem ko drugi radi obiščete trgovino in si tam ogledate ponudbo v živo ter morda za pomoč pri izbiri povprašate prodajalce. Tudi za tiste, ki sicer raje obiskujete trgovine, je odlična možnost, da lahko najprej preverite ponudbo po spletu in vidite, kaj lahko pričakujete ob obisku trgovine. 

Katere kategorije izdelkov lahko najdete v ponudbi spletne in fizične trgovine Majer?
Trgovina Majer vam ponuja pestro in široko ponudbo izdelkov, razdeljenih po kategorijah, da lahko hitreje najdete tisto, kar iščete. Če boste pogledali njihovo spletno stran, boste tam našli:

-    vijake in vijačni pribor
-    pohištveno, stavbno in kompaktno okovje
-    kuhinjske in pisarniške elemente
-    ročno, pnevmatsko in rezilno orodje
-    vodila za drsna vrata
-    brusni papir, zaščitna pršila, kit za les, korekturne voske
-    lepila in lepilne trake
-    tesnilne mase in tesnila
-    LED-luči, transformatorje, senzorje
-    poliuretansko peno, izdelke za poliranje 
-    PVC-predalnike in zaboje 
-    električne podaljške, izvlečne vtičnice 
-    čistila
-    lesni program
-    zaščito, delovna oblačila in čevlje

image
FOTO: arhiv trgovine


V tem prodajnem programu boste torej našli različne pripomočke, ki vam bodo omogočili, da v svoje prostore vnesete kotne omare, stenske omarice z dvižnimi vrati, organizatorje za predalnike, lahkotno in tiho zapiranje predalnikov ali vrat omaric, omarice brez ročajev in tako naprej. To vse so odlične rešitve za vse, ki želite povečati funkcionalnost in praktičnost svojih prostorov, oziroma za obrtnike, ki želite to zagotoviti svojim strankam. 

Na njihovi spletni strani lahko najdete tudi seznam specializiranih proizvajalcev, katerih izdelki so vključeni v prodajni program. Teh proizvajalcev je kar nekaj, tako da je najbolje, da to informacijo preverite sami, če vas to zanima. 

Kaj pa, če ne veste, kateri izdelek bi bil najbolj primeren za to, kar želite ustvariti?
To vsekakor ni težava. Če ne veste, kaj točno vse potrebujete, da bi se lahko lotili neke dejavnosti, ali kateri produkt bi bil najboljši glede na to, kakšen rezultat si želite, vam bodo svetovali prodajni strokovnjaki, v fizični in spletni trgovini. 

Trgovina Majer je na Godešiču. Obiščete jo lahko vse od ponedeljka do petka, kadar koli med 7.30 in 15.30, ob koncih tedna in praznikih pa je zaprta. Če boste obiskali trgovino, se lahko o nakupu posvetujete s prodajalcem v poslovalnici. Če pa nakupujete po spletu, lahko hitro in preprosto izpolnite obrazec v razdelku: pišite nam. Poleg tega lahko strokovnjake pokličete tudi na telefonski številki 04/515 28 00 in 051 363 969 ali pa jim pustite sporočilo na e-naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Komunikacija torej ni težava, kar pomeni, da bo vsako vaše vprašanje prejelo odgovor. Podjetje Majer se bo potrudilo, da boste dobili izdelke, ki vam bodo omogočili želene rezultate in predvsem praktičen dom. 

image
FOTO: arhiv trgovine


Če torej iščete tehnično blago, ki vam bo pomagalo ustvariti funkcionalne in kakovostne prostore za bivanje po vaši meri oziroma merah vaših strank, je fizična in spletna trgovina Majer vsekakor podjetje, katerega prodajni program se vam splača preveriti še danes. Tudi vi si privoščite kakovostno in estetsko dodelano tehnično blago za vsak dom. 

image
FOTO: arhiv trgovine