Pet madežev, ki jih ne pustite, da čakajo na naslednji dan

Kuhinja je prostor za ustvarjanje in kakor v umetniškem ateljeju se kaj hitro zgodi, da ustvarjalni navdih in naglica povzročita zmešnjavo in na različnih mestih v prostoru pustita madeže, ki jih ni vedno lahko odpraviti.
Objavljeno
21. november 2017 12.36

 

Da bo vaša kuhinja v vsakem trenutku čista in sijoča, lahko poskrbite že z izbiro materialov, ki tvorijo njene delovne površine, pohištvo in tla. Najustreznejši namreč niso le tisti, ki so kompaktni in kakovostni, temveč tudi odporni in preprosti za vzdrževanje.

Pet najpogostejših kuhinjskih madežev in kako jih odpraviti

Med najpogostejše kuhinjske madeže in nadloge, ki se ne pojavijo le na kuhinjskih površinah, temveč se znajdejo tudi na tleh, spadajo:

  1. razlita tekočina (mleko, olje, vino, sok ...),
  2. drobtine, raztresena moka, sladkor,
  3. madeži, ki nastanejo ob padcu kuhinjskih predmetov,
  4. madeži, ki se nabirajo pod kuhinjskimi napravami, ki dlje časa stojijo na mestu,
  5. večna nadloga - prah.

Da boste manj čistili in več kuhali ter se izognili drgnjenju tal z metlami ali na vseh štirih, so pri Philipsu razvili edinstvene sesalce, ki hkrati sesajo, pomivajo in sušijo tla. Z njih v kratkem času odpravijo vse madeže, umazanijo in prah, obenem pa so prijazni do okolja in ljudi, saj prihranijo vodo in energijo, prispevajo k čistejšemu zraku ter v njem zmanjšujejo delež alergenov.

Kako delujeta nova Philipsova sesalca 3 v 1

AquaTrio Pro je primeren za vse vrste trdih tal. Napolnite ga s toplo ali hladno vodo iz pipe, ki ji lahko dodate čistilo. Ločena zbiralnika za vodo poskrbita, da vedno čistite s čisto vodo, medtem ko se umazana nabira v zbiralniku za umazanijo. Hitro vrtenje krtač ustvarja zračni tok, zaradi katerega se tla posušijo kar za 50 % hitreje kot pri običajnem čiščenju. Tako aparat kot krtače se čistijo sami. Podobne lastnosti ima sesalnik PowerPro Aqua, ki omogoča tudi brezžično čiščenje, sistem za mokro čiščenje pa lahko kadar koli snamete. Ker sta oba izredno zmogljiva, je prostor kmalu spet čist, vi pa se lahko že hitro vrnete k dejavnostim, ki so vam v veselje.