15 skrivnosti in nasvetov kuharskih mojstrov: Ana Roš
Ukrepi zaradi pandemije koronavirusa se počasi rahljajo, prišel je čas piknikov in roštilja, pa tudi čas za uživanje lažje hrane – denimo solate.

Odpri galerijo
Foto Jure Eržen
To »popolno živilo« je sicer že vse leto stalnica na jedilniku kuharske mojstrice Ane Roš, ki zase pravi, da je pravi solatar.
Ob imenu Ana Roš so pridevniki večinoma v obliki presežnikov, a kakor priznava šefinja kuhinje 38. najboljše restavracije na svetu, je potica njena šibka točka in se peke raje ne loteva več – zato, ker nikakor ne doseže »absolutnega« in ker ji »še nikoli ni uspela tako, da bi bila tašča zadovoljna«. Zdaj se bomo lažje poistovetili z njo, kajne?
Več preberite na Odprti kuhinji.
Ob imenu Ana Roš so pridevniki večinoma v obliki presežnikov, a kakor priznava šefinja kuhinje 38. najboljše restavracije na svetu, je potica njena šibka točka in se peke raje ne loteva več – zato, ker nikakor ne doseže »absolutnega« in ker ji »še nikoli ni uspela tako, da bi bila tašča zadovoljna«. Zdaj se bomo lažje poistovetili z njo, kajne?
Več preberite na Odprti kuhinji.