Predstavitvena informacija

Finale ob finalu na Ljubljanski tržnici

FerFud BBQ TOUR se končuje z velikim finalom ob finalu. Oboževalci žara bodo uživali ob vročih hitih žar mojstrov in si hkrati v živo ogledali prenos nogometne tekme leta na velikem zaslonu.
Objavljeno
06. julij 2018 08.20
Posodobljeno
06. julij 2018 08.23
Tovornjaček FerFud je z vročimi hiti tri mesece navduševal oboževalce žara.
P.Š.
P.Š.
Vroči hiti štirih virtuozov BBQ so tri mesece zažigali na kulinarično-dobrodelni turneji po Sloveniji. Projekt FerFud BBQ TOUR bo sklepno dejanje sezone praznoval v velikem slogu – ob urbani kulinariki, začinjeni z dobrodelno noto, in ob najbolj vroči tekmi leta. Oboževalci žara so na finale ob finalu na Ljubljanski tržnici vabljeni v nedeljo, 15. julija, ob 15. uri.


image
Na sklepnem dogodku turneje se bodo še zadnjič predstavili vroči hiti slovenskih legend žara.

 

Nedeljsko popoldne ob vročih hitih


Zaključek turneje FerFud BBQ TOUR bo pospremil kulinarični spektakel. Na svoj račun bodo tudi tokrat prišli ljubitelji dobrot z žara. Vroče hite so skomponirali chefi štirih sodelujočih restavracij – Hood Burger, Sorbara Steak House, HillBilly's Smoke House in Pop's Place, ki si bodo tudi sami nadeli predpasnike in poskrbeli za pravo poletno simfonijo okusov.

image
Obiskovalce na Ljubljanski tržnici čaka kulinarični spektakel.

 

Okusni grižljaji z dobrodelno noto


Oboževalci žara so skozi projekt plačilu po fer ceni, ki je enaka ceni sestavin posameznega hita v poslovalnicah HOFER, ali plačilu s QR-kodo, ki jo prejmejo z objavo določene vsebine FerFud na družbenih omrežjih, dodajali še prostovoljne prispevke. Tako so prispevali k donaciji, ki bo ob koncu turneje namenjena otrokom in mladostnikom, vključenim v projekt Botrstvo v Sloveniji. Vsak obiskovalec bo lahko v velikem finalu še zadnjič prispeval k skupnemu znesku, širil dobre vibracije in tako združil prijetno s koristnim.
 

Tekma leta – veliki finale na velikem zaslonu


Najbolj sočna in zadimljena žar turneja s tovornjačkom FerFud se bliža koncu, preden pa odigra zadnje note, bodo obiskovalce še enkrat dodobra ogreli okusni grižljaji in nogometna tekma sezone. Za udarni začetek bo poskrbela tolkalna skupina StrojMachine, nato pa si bodo goreči oboževalci žara in vneti navijači v živo ogledali prenos športnega dogodka leta. Večer se bo končal s koncertom skupine King Foo in z vročimi glasbenimi hiti.

image
Obiskovalce bodo ogreli okusni grižljaji in najbolj vroča tekma sezone.
 
 
Več informacij najdete na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter ali na FerFudovi spletni strani.