Intervju: Slovenci ste hrbtenica hrvaškega turizma
Rudi Štefan misli, da je čas za črto še pod eno sezono: »Prišli smo, da se zahvalimo slovenskim turistom. Predstavljate hrbtenico našega turizma,« pravi hrvaški chef, že nekaj let izbran za najboljšega v državi, iz restavracije Pelegrini, od letos označene z Michelinovo zvezdico.

Odpri galerijo
Foto Chefs’ Stage Pop Up
To zahvalo bi morali slišati v živo; nič priliznjenega, nobenega »spina« ni bilo v njej, tako da je Šibenčan izzval spontan aplavz obiskovalcev Chefs’ Stage Pop Upa Ljubljana. Na Smledniku, pred restavracijo Evergreen in golfiščem Diners CUBO golf, je Hrvaška turistična skupnost pod vodstvom Metke Bradetić in ob podpri Kaval Group zbrala udarna imena hrvaške in slovenske gastronomije.
Berite dalje na Odprti kuhinji.
Berite dalje na Odprti kuhinji.