Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Predstavitvena informacija

Postrezite si z najbolj priročnimi kuharskimi nasveti

Odprta kuhinja je kulinarični portal, ki vam vsakodnevno servira kulinarični navdih.
Foto Depositphotos
Foto Depositphotos
1. 9. 2021 | 11:30
5. 1. 2023 | 11:12
2:13

Krožnik
Na voljo so vam številni koristni in poučni namigi, ki vam bodo olajšali ali pomagali izboljšati pripravo jedi. Ta rubrika tudi odgovarja na pereča vprašanja, vas obvešča o novostih iz kuharskega sveta ter ozavešča o koristnih lastnostih nekaterih živil. Tukaj boste prebrali, kako pravilno skuhati krompir, da bodo njoki zares dobri; zaradi katerih napak morda goveja juha ni takšna, kot bi lahko bila; razloge, zakaj je dobro jesti česen in podobno.

Recepti
Iz te rubrike vsak dan zadiši po svežih in novih receptih, ki vedno vsebujejo sezonske sestavine. Nekatere najdete tudi v videoobliki.
 
Kozarec
Kaj vam najbolj prija – kava, čaj, sok ali pa morda alkoholni in brezalkoholni napitki? Natočimo vam prav vse. Znate pripraviti domače sokove, likerje, koktajle – kaj pa vročo čokolado? V tej rubriki najdete vse recepte in napotke za pripravo, obveščamo pa vas tudi o aktualnih trendih in dogodkih na področju pitja kave, vina in drugih pijač.

Brbotanje
Delimo poglobljena razmišljanja o obiskih restavracij ali ljudi, ki zares dobro kuhajo, intervjuvamo chefe in druge pomembne osebe iz sveta kulinarike.
 
Ambient
Kakšni so trenutni trendi pri opremljanju kuhinje? Iščete ideje o okrasitvi praznične mize? Več o tem izveste v rubriki Ambient, kjer ponujamo tudi nešteto dobrih trikov za čiščenje in pospravljanje kuhinje s poudarkom na doma pripravljenih čistilih.
 
Družabno
Vas zanimajo kulinarični dogodki? Ne spreglejte pomembnih datumov, ki jih z vami delimo v rubriki Dogodki in bodite vedno na tekočem z zabavnim dogajanjem in akcijami iz sveta kulinarije.

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine