Predstavitvena informacija

Postrezite si z najbolj priročnimi kuharskimi nasveti

Odprta kuhinja je kulinarični portal, ki vam vsakodnevno servira kulinarični navdih.
Fotografija: Foto Depositphotos
Odpri galerijo
Foto Depositphotos

Krožnik
Na voljo so vam številni koristni in poučni namigi, ki vam bodo olajšali ali pomagali izboljšati pripravo jedi. Ta rubrika tudi odgovarja na pereča vprašanja, vas obvešča o novostih iz kuharskega sveta ter ozavešča o koristnih lastnostih nekaterih živil. Tukaj boste prebrali, kako pravilno skuhati krompir, da bodo njoki zares dobri; zaradi katerih napak morda goveja juha ni takšna, kot bi lahko bila; razloge, zakaj je dobro jesti česen in podobno.

Recepti
Iz te rubrike vsak dan zadiši po svežih in novih receptih, ki vedno vsebujejo sezonske sestavine. Nekatere najdete tudi v videoobliki.
 
Kozarec
Kaj vam najbolj prija – kava, čaj, sok ali pa morda alkoholni in brezalkoholni napitki? Natočimo vam prav vse. Znate pripraviti domače sokove, likerje, koktajle – kaj pa vročo čokolado? V tej rubriki najdete vse recepte in napotke za pripravo, obveščamo pa vas tudi o aktualnih trendih in dogodkih na področju pitja kave, vina in drugih pijač.

Brbotanje
Delimo poglobljena razmišljanja o obiskih restavracij ali ljudi, ki zares dobro kuhajo, intervjuvamo chefe in druge pomembne osebe iz sveta kulinarike.
 
Ambient
Kakšni so trenutni trendi pri opremljanju kuhinje? Iščete ideje o okrasitvi praznične mize? Več o tem izveste v rubriki Ambient, kjer ponujamo tudi nešteto dobrih trikov za čiščenje in pospravljanje kuhinje s poudarkom na doma pripravljenih čistilih.
 
Družabno
Vas zanimajo kulinarični dogodki? Ne spreglejte pomembnih datumov, ki jih z vami delimo v rubriki Dogodki in bodite vedno na tekočem z zabavnim dogajanjem in akcijami iz sveta kulinarije.