Kaj pa januar?

Saj vemo. Težko je decembra, ko nas vse sili v eno samo uživanje, razmišljati o skromnem.

Objavljeno
19. december 2016 16.34
K. C. R.
K. C. R.
Zato je prav tak – skromen – naš izplen do zdaj zbranih receptov za natečaj Naša sestavina - Vaš recept: sprašujemo vas po »revnih« jedeh, ki pa jim uspe, da so vseeno božanske. Naj vas motiviramo: imamo lepe nagrade, bone v vrednosti 120, 60 in 40 evrov.

Po decembrskem razsipništvu, ko je še najbolj trden med nami v skušnjavi, pride januar s prazno denarnico. Vsega je manj, le kilogramov ne. Zato vas prosimo: imate kak dober recept za jed, ki je po svoji naravi mogoče izjemno skromna, vendar ji kljub temu uspe, da je preprosto božanska? To je jed, ki zmore januar narediti prijet­nejši, bolj smiseln, v skladu z naravnim ritmom narave.

Tokrat bomo zaradi vsesplošne norije ob praznikih zbirali recepte dlje, do 8. januarja, kajti vemo, da je okrog novega leta toliko opravkov, toliko druženja, kuhanja in vsega drugega, da vam oddajanje receptov najbrž ne bo glavna skrb. Zmagovalce bomo tako objavili 15. januarja, znova bomo jedi kuhali z našo super ekipico na BIC Ljubljana. Akcijo pa pripravljamo s partnerjem Lidlom Slovenija.

Torej, korajžno: mislite na morebitno dodatno finančno injekcijo v dolgem, pustem januarju in nam pošljite kak dober recept. Naslov za elektronsko pošiljanje je tu, na drugi strani priloge pa najdete tudi kuponček, ki ga je treba izpolniti in priložiti pismu, če se boste odločili za pisanje na roke.