OK recept: Če maš čemaž ...

Marca zbiramo recepte, ki vas najbolj navdušujejo, ko gre za divji česen.

Objavljeno
11. marec 2017 10.54
K. C. R.
K. C. R.
Če imate čemaž, potem imate tudi možnost, da si z njim prislužite nagrado. Marca zbiramo recepte, ki vas najbolj navdušujejo, ko gre za divji česen. Tukaj je elektronski obrazec, s katerim bo vaš najljubši recept prišel do nas. Aprila bodo trije najboljši recepti avtorjem prinesli bone v vrednosti 120, 60 in 40 evrov.

Medtem pa smo z našimi kuharji na BIC Ljubljana skuhali tudi pet najboljših na temo velike noči. Krasni recepti, nova podoba kulinarične tradicije največjega krščanskega praz­nika. Objavili jih bomo v začetku aprila, tako da bo dovolj časa, da si izberete in naštudirate svojega favorita, s katerim boste presenetili zbrane za praznično mizo.

Mi pa, kakor smo obljubili, že lahko povemo, kdo je bil po izboru mladih kuharjev z BIC Ljubljana najuspešnejši in kaj je skuhal: prva nagrada gre Tini Smodiš za vrtanik v treh pomladnih barvah, druga je bila Anja Mikek z inovativnim in praktičnim predlogom za združitev pince, jajčk, šunke in hrena, tretja pa Stanka Špoler s kostelskim želodcem. Navdušila sta nas še Vojka Cijan s fuljami in Pavel Medvešček s prvincem.