OK recept s sprehodom

Zdaj si pa predstavljajte, da stojite pod drevesi, se sprehajate ob reki. Veter vam v nos prinaša vonj po divjem česnu. 

Objavljeno
04. marec 2017 10.56
K. C. R.
K. C. R.
Poznate kak OK recept za uporabo čemaža? Lahko vam prinese uporabno nagrado.

V marcu zbiramo in nagrajujemo najboljše recepte, ki vključujejo pomladno zel, poleg regrata verjetno favorita: čemaž. Na prisojnih pobočjih že najdemo prve suličaste listke, ki so se prebili skozi jesensko listje in hvaležno lovijo žarke sonca, ki je ob lepih dnevih res že kar močno.

Preprosto vemo, da poznate številne dobre recepte za uporabo čemaža, zato se ne bojimo, da konec meseca ne bi imeli finega izbora OK receptov – takega, da nam bo spet težko izbrati najboljše. Zbiramo do zadnjega petka v mesecu, potem pa vam pripravljamo pomladni dvojček: v dveh zaporednih številkah bomo objavili najboljše recepte za čemaž in tudi za veliko noč, naš izziv meseca februarja. Naši kuharji na BIC Ljubljana so v polni bojni pripravljenosti in že sredi velikonočne kuharije.

Nagrade za najboljše: še vedno enake, 120, 60 in 40 evrov v obliki bonov. Sploh ni slabo.

Kako sodelujete: po elektronski poti je najlažje. Na spletni strani Dela imate obrazec, v katerega preprosto vpišete svoje podatke in recept in ta je v naslednjem hipu že pri nas. Lahko pa nam seveda še vedno pošiljate tudi s klasično pošto, v tem primeru morate priložiti kuponček, ki ga danes najdete na predzadnji strani priloge. Tam sta tudi oba naslova, ki ju uporabite.

Veselimo se prave pomladi in letos se ji bomo poklonili z res dobrimi recepti, ki so doma v vaših kuhinjah!