Poletov recept: Toskanska ponev

Iz Toskane ponavadi prihajajo samo dobre stvari in tudi v primeru našega recepta je tako.

Objavljeno
28. april 2016 10.50
Luka Štucin
Luka Štucin
oskana je italijanska pokrajina, kjer se je rodilo premnogo klasičnih receptov, ki jih jemo, brez da bi se zavedali, da prihajajo iz tega prečudovitega dela sveta. Pokrajina ima velik vpliv tudi na svetovno kulturo in umetnost in ne samo kulinariko, saj se jo smatra tudi kot zibelko renesanse. Pokrajina je že sama po sebi spektakularna, a izgubiti se v mestih kot so San Gimignano, Firence in Siena, je zagotovo nekaj dobrega. Tako kot naš današnji recept.

Hitra italijanska klasika, ki od vas ne bo zahtevala več kot ene ure garanja v kuhinji, zadoščenje pa bo zagotovo večno.

Recept za toskanskega piščanca si prepišite, preberite in ga okusite na tej povezavi spletne strani Polet O2!