Predstavitvena informacija
S fotografijo sladoleda do lepih nagrad
Težko si predstavljamo poletje brez sonca, morja in sladoleda. Prvi približek sladoledu so ustvarili stari Grki, ki so snegu dodali med in sadje, danes pa to priljubljeno sladico najdemo v številnih različicah in okusih.
Odpri galerijo
Sladoled je priljubljena sladica predvsem v poletnih mesecih, pogosto pa jo dopolnjujejo različni dodatki, kot so posipi v obliki bombončkov, mrvic, čokoladnih koškov, piškotov in oreščkov. Po raziskavah med okusi še vedno prednjači vanilja, ki je pogosto dopolnjena s hrustljavimi piškoti in koščki čokolade, kar sladoledu dodaja okus in teksturo. Velika večina pri izbiri preliva še vedno prisega na čokoladnega, priljubljena pa sta tudi karamelni preliv in klasika – dodatek sladke smetane.
Družbena omrežja so tako v vročih dneh polna fotografij sladoleda, ki izstopa s pestro paleto barv in z različnimi teksturami, zato za popolno fotografijo ni potrebnega veliko truda, lahko pa vam prinese lepe nagrade.
Družbena omrežja so tako v vročih dneh polna fotografij sladoleda, ki izstopa s pestro paleto barv in z različnimi teksturami, zato za popolno fotografijo ni potrebnega veliko truda, lahko pa vam prinese lepe nagrade.
Kako do nagrade?
Vabimo vas, da sodelujete v nagradni igri, ki vas lahko z malo sreče popelje v Firence, vaš zamrzovalnik pa napolni z 10 kilogrami sladoleda. Izvirno fotografijo HOFERjevega sladoleda Grandessa objavite na svojem Instagramu in jo opremite s tagom @hoferslo in oznako #HoferjevSladoled. Nagradna igra poteka od 11. junija do 15. julija 2018, nagradili pa bodo tudi 300 drugih objavljenih fotografij. Za navdih vas vabimo, da na Instagramu pobrskate pod oznako #HoferjevSladoled.