Predstavitvena informacija

S fotografijo sladoleda do lepih nagrad

Težko si predstavljamo poletje brez sonca, morja in sladoleda. Prvi približek sladoledu so ustvarili stari Grki, ki so snegu dodali med in sadje, danes pa to priljubljeno sladico najdemo v številnih različicah in okusih.
Fotografija: HOFER
Odpri galerijo
HOFER

Sladoled je priljubljena sladica predvsem v poletnih mesecih, pogosto pa jo dopolnjujejo različni dodatki, kot so posipi v obliki bombončkov, mrvic, čokoladnih koškov, piškotov in oreščkov. Po raziskavah med okusi še vedno prednjači vanilja, ki je pogosto dopolnjena s hrustljavimi piškoti in koščki čokolade, kar sladoledu dodaja okus in teksturo. Velika večina pri izbiri preliva še vedno prisega na čokoladnega, priljubljena pa sta tudi karamelni preliv in klasika – dodatek sladke smetane.
 
Družbena omrežja so tako v vročih dneh polna fotografij sladoleda, ki izstopa s pestro paleto barv in z različnimi teksturami, zato za popolno fotografijo ni potrebnega veliko truda, lahko pa vam prinese lepe nagrade.
 

Kako do nagrade?