Še teden za OK recept

Še ta teden zbiramo dobre ideje, s katerimi vam bomo postregli letos pred veliko nočjo – OK recepte.

Objavljeno
19. februar 2017 01.01
K. C. R.
K. C. R.
Do petka nam jih lahko še pošiljate, marca pa se bomo posvetili novi sestavini – tudi čisto pomladni in vam bo všeč.

Pred nami je pust, potem post, potem pa aprila veliko slavje pomladi: velika noč. Ljubi nam praznik, čas, ko se po naravi že pretakajo sokovi in vse na novo brsti, z našim optimizmom vred. Tudi letos bomo imeli za vas dobre recepte: nekaj vaših najboljših bomo z ekipo na BIC Ljubljana pripravili prav kmalu, tako da boste zmagovalci že lahko uživali nagrado za svoj prispevek. Zanimivo, tokrat prihajajo predvsem stari etnološki recepti, česar smo še posebno veseli.

Recepte in komentarje nanje bomo objavili v »spomladanskem paketu«: v začetku aprila vas bomo najprej opremili z idejami za veliko noč in teden pozneje še z eno priljubljeno temo: čemažem. To bo namreč naš marčevski mesečni izziv.

Torej: velikonočne recepte in ideje nam pošiljajte še do prihajajočega petka, 24. februarja, potem pa že pričakujemo vaše nasvete, kako s čemažem, zanje je čas do zadnjega petka v marcu, ki bo prav na zadnji dan meseca, 31.

Naslovi so znani, izpolnite elektronski obrazec in mogoče bo katera od finih nagrad vaša, te se še vedno skrivajo v vrednostnih bonih za 120, 60 in 40 evrov.