V živo: Kreativno jutro z Anžetom Miklavcem in Stello Korošec

Projekt širjenja dobrih idej spremljamo tudi na spletnem Delu.

Objavljeno
23. marec 2017 13.51
Creative mornings Ljubljana
Creative mornings Ljubljana

Anže Miklavec in Stella Korošec sta mlad podjetniški par, ki s pomočjo 20 članske ekipe ustvarja in upravlja blagovni znamki EQUA in GOAT STORY. Na tokratnem srečanju v Gledališču Glej bosta predstavila zgodbo o tem, kako iz slovenskega okolja prodirajo na svetovne trge in s podobo lastnih blagovnih znamk premagujejo najprepoznavnejše svetovne velikane.

Kako uspešna je bila kampanja GOAT MUG na Kickstarterju in zakaj? Kdo je GINA in kakšno vlogo igra voda z znamko EQUA pri njunem podjetniškem uspehu?

Pridite po odgovore na vprašanja in po navdih v petek, 24. marca, ob 9. uri v Gledališče Glej. Glej, kreativno jutro v teatru! Kdaj ste bili nazadnje v gledališču tako zgodaj?

***

Kaj sploh so kreativna jutra?

Gre za projekt širjenja dobrih idej pro bono, ki se je začel pred leti v New Yorku in se razširil v skoraj sto mest po vsem svetu. Tudi v Ljubljano. Gre za to, da se ljudje, željni novih spoznanj in zanimivih izkušenj, enkrat na mesec srečajo ob zajtrku in prisluhnejo zgodbi. Osebni izkušnji. Nori ideji najbolj uspešnih ljudi.

Mreža Creative mornings je tako prerasla v globalno skupnost, katere del je tudi slovenska prestolnica. Enkrat na mesec v njej ob zajtrku poteka brezplačno predavanje gosta, ki ima zanimivo življenjsko zgodbo.

***

Medijska hiša Delo je medijski sponzor projekta Creative Mornings Ljubljana.