Doživite pravi užitek v vožnji

Bavarska znamka avtomobilov BMW je že od nekdaj sopomenka za strast, vročekrvnost in užitek v vožnji, ki ga lahko doživite tudi vi.
Objavljeno
27. oktober 2017 17.00

Znanje inženirjev, ustvarjalnost oblikovalcev in več kot stoletna tradicija v izdelavi vozil so stvari, ki naredijo vozila znamke BMW edinstvena. Dinamičnost, zmogljivi in varčni motorji, udobna notranjost in dovršena ergonomija kokpita so le nekateri aduti, s katerimi vozila BMW navdušujejo svoje voznike. Že od nekdaj veljajo za bolj športna in dinamična vozila v primerjavi s konkurenco.

BMW serije 1
Vzemimo najmanjšega v družini, dobre 4,3 metra dolgega kompaktnega BMW-ja serije 1, ki je nedavno doživel prenovo. Od takrat so njegove linije ostrejše in drznejše, zato je navdušenje voznikov, ki sedejo za njegovo krmilo, toliko večje. Kljub meram, ki ustrezajo urbani džungli, potnike razvaja s prostorno notranjostjo in velikim prtljažnikom. Motorna paleta obsega pet bencinskih in pet dizelskih agregatov, katerih razpon moči sega od 70 do 250 kilovatov. Ljubitelji športne vožnje bodo zagotovo cenili to, da motor žene zadnji kolesni par. Poskrbljeno pa je tudi za vse, ki cenijo štirikolesni pogon, saj so izbrani modeli na voljo tudi z inteligentnim štirikolesnim pogonom BMW xDrive. K navdušenju nad vozilom zagotovo pripomore tudi bogata serijska oprema.

BMW serije 2 Active Tourer
Drugačne ljudi nagovarja vsestranski BMW serije 2 Active Tourer. Zanj bi lahko zapisali, da je popolni sopotnik za sobotne družinske izlete ali premagovanje vsakdanjih poti. Ker je prostoren navznoter in kompakten navzven, Active Tourer postavlja nova merila kabinske prostornosti v svojem segmentu. Kljub svoji prostornosti pa ohranja dinamičnost in strast do vožnje, ki sta ključni lastnosti vozil BMW. Pod motornim pokrovom se lahko skriva tako bencinski kot dizelski agregat, razpon moči pa znaša od 70 do 170 kilovatov. Prav posebno mesto v motorni ponudbi serije 2 Active Tourer pa si gotovo zasluži priključni hibrid BMW 225xe iPerformance Active Tourer, pri katerem se srečata gospodarnost in užitek v vožnji.

BMW serije 3
Trojka, kot ljubkovalno pravimo vozniki BMW-jev modelom BMW serije 3, je že več kot štiri desetletja v ponudbi. Prvo so javnosti pokazali davnega leta 1975 in od takrat naprej velja za enega najpomebnejših modelov v ponudbi. V svoji šesti generaciji ta športna limuzina navdušuje z neustavljivo kombinacijo dinamične oblike, neprimerljive agilnosti in izvrstne vsakdanje praktičnosti. Še več praktičnosti in prilagodljivosti pa ponudi karavanska različica BMW serije 3 Touring, ki je kot nalašč tako za družinsko uporabo kot za tiste, ki živijo aktivno življenje in iščejo prilagodljivost in prostornost. Ne glede na to, ali nam je bolj všeč limuzina ali karavan, oba se ponašata z optimalno razporeditvijo teže, klasičnim zadnjim pogonom ter močnim in visoko učinkovitim bencinskim in dizelskim motorjem s tehnologijo BMW EfficientDynamics, ki skrbijo za odlično dinamiko pri nizki porabi. Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive vsak trenutek skrbi za najboljšo trakcijo. Z opremo izvedb Sport Line, Luxury Line ali paketom M Sport lahko BMW serije 3 prilagodite povsem glede na svoj osebni slog.
Vozilo, ki je v posebni ponudbi BMW opremljeno z M-volanom, poskrbi za športno izkušnjo ter udobje voznika in potnikov, kljub dinamičnim zavojem. Tako združuje dva svetova: strastno dirkaškega in tudi dinamično vsakdanjega.

Več o vozilih BMW lahko najdete na www.bmw.si, ali pa jim zaupate svoje podatke in vas kontaktirajo.

S potrditvijo tega obvestila dovoljujem podjetju Delo d.o.o. zbiranje in posredovanje osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-1) in sicer dovoljujem, da jih podjetje Delo d.o.o. zbira v svojih zbirkah ter da jih posreduje oglaševalcu, podjetju BMW Vertriebs Gmbh, Siegfried -Marcus-Strasse 24, 5021 Salzburg, Avstrija, BMW Vertriebs Gmbh - podružnica Ljubljana, Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana. Posameznik dovoljuje, da oglaševalec, podjetje BMW Vertriebs Gmbh, BMW Vertriebs Gmbh - podružnica Ljubljana s strani družbe Delo d.o.o. pridobljene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah in jih uporablja za statistično obdelavo, segmentacijo kupcev, obdelavo preteklega nakupnega vedenja, izpolnjevanje pogodbenih obveznosti, obveščanje kupcev o morebitnih napakah na izdelkih, pošiljanje ponudb, oglasnega gradiva, revij, vabil na dogodke podjetja BMW Vertriebs Gmbh, BMW Vertriebs Gmbh - podružnica Ljubljana ter za telefonsko, pisno in elektronsko anketiranje ter zbiranje naročil oziroma, da posredovane podatke uporabi za neposredno trženje. Prebral sem pravila in pogoje sodelovanja z oglaševalcem in se z njimi strinjam. Pravila in pogoji sodelovanja so dostopni tukaj. Posredovane osebne podatke lahko Delo d.o.o. hrani, oglaševalec, podjetje BMW Vertriebs Gmbh, BMW Vertriebs Gmbh - podružnica Ljubljana, pa obdeluje le do pisnega preklica privolitve posameznika. Na podlagi Zakona o varstvu osebnih podatkov lahko svoje dovoljenje prekličem kadarkoli, prav tako lahko kadarkoli zahtevam razkritje obsega shranjenih podatkov o meni, popravke mojih osebnih podatkov, zaustavitev uporabe in izbris teh podatkov, in sicer s pisnim obvestilom podjetju BMW Vertriebs GmbH - distribucija motornih vozil - Podružnica Ljubljana, Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Posameznik lahko v skladu s 73. členom ZVOP-1 kadarkoli pisno zahteva, da oglaševalec, podjetje BMW Vertriebs Gmbh, BMW Vertriebs Gmbh - podružnica Ljubljana trajno ali začasno preneha uporabljati posredovane osebne podatke za namene neposrednega trženja, pri čemer je oglaševalec, podjetje BMW Vertriebs Gmbh, BMW Vertriebs Gmbh - podružnica Ljubljana na svoje stroške dolžan v 15 dneh ustrezno preprečiti uporabo osebnih podatkov za namen neposrednega trženja ter o tem v nadaljnjih 5-ih dneh pisno obvestiti posameznika, ki je to zahteval. Posamezniku pripadajo vse pravice skladno z ZVOP-1 in Zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 20/1998 s spremembami in dopolnitvami; ZVPot).