Angelina Jolie in Brad Pitt se ločujeta

Razlog za ločitev so nepremostljive razlike, je v ločitvenih papirjih navedla igralka.

Objavljeno
20. september 2016 18.58
FILES-US-ENTERTAINMENT-DIVORCE
Ma. F.
Ma. F.

Igralca Angelina Jolie in Brad Pitt, eden najbolj znanih zvezdniških parov, se ločujeta, poroča CNN. Ločitvene papirje je včeraj vložila zvezdnica, ki zahteva tudi skrbništvo nad njunimi šestimi otroki. Razlog za ločitev so nepremostljive razlike, je navedla igralka. Novico je potrdil njen odvetnik Robert Offer.

»To me zelo žalosti, ampak najini otroci so zdaj najpomembnejši,« je Pitt dejal za CNN. »Angelina bo vedno naredila, kar je najbolje za otroke,« pa je dejal igralkin manager Geyer Kosinski.

Nekateri tuji mediji poročajo, da naj bi Brad Angelino varal s soigralko v filmu Allied Marion Cotillard. Ko je zvezdnica to izvedela, se je odločila za ločitev, pišejo.

Par se je začel videvati leta 2004, poročila pa sta se 10 let kasneje. Zadnje mesece se v javnosti nista skupaj pojavljala, zadnji dogodek, ki sta se ga udeležila, je bila promocija filma By The Sea, novembra lani. V filmu sta zaigrala zakonca, ki sta čustveno vedno bolj odtujena drug od drugega. Med potovanjem po Franciji se ustavita v obalnem mestecu, kjer se njuna zakonska kriza še poglobi.

Za Angelino bo to tretja ločitev, v preteklosti je bila namreč poročena z Johnnyjem Millerjem in Billyjem Bobom Thorntonom. Brad Pitt se je prvič poročil z igralko Jennifer Aniston, njun zakon pa se je končal leta 2005, saj je igralec na snemanju filma Mr. and Mrs. Smith spoznal Angelino.

Zvezdnica je marca 2002 posvojila dečka Maddoxa, tri leta kasneje pa še deklico Zaharo iz Etiopije. Maja leta 2006 se je paru rodila deklica Shiloh, julija 2008 pa še dvojčka Knox Leon in Vivienne Marcheline.

Par je leta 2007 posvojil še triletnega dečka Paxa Thiena iz Vietnama.