Predstavitvena informacija

Čas za naju – ob morju

Ljubezen naj ne bo omejena na datum na koledarju. Zaljubljati se moramo vsak dan znova. V življenje, partnerja in svoje bližnje.  

Objavljeno
24. januar 2020 07.36
Posodobljeno
24. januar 2020 13.33
Ljubezen. Foto: Gpointstudio Getty Images/istockphoto
Pravijo, da poznamo več vrst ljubezni. Prva je brezpogojna med starši in otroki, ki traja vse življenje. Druga je zaljubljenost, ki jo čutimo pred začetkom zveze, če je ljubezen uslišana, pozneje pa se iz nje razvije strastna ljubezen, ki lahko traja vse življenje ali pa se čez čas razblini. Obstaja seveda tudi platonska ljubezen med prijatelji, pri kateri strast ni prisotna.

Ne glede na obliko ljubezni si je zanjo treba vzeti čas. Po podatkih nekaterih raziskav, naj bi si za prijetne trenutke z najbližjimi v povprečju vzeli 37 minut, medtem ko na internetu preživimo več kot 6 ur na dan. Čas je, da to spremenimo. Povezanost in toplina, ki ju čutimo ob ljubljeni osebi, nikakor ne smeta postati samoumevni. Potruditi se moramo, da ju ohranjamo in krepimo. Kako? S posebnimi trenutki v dvoje, večkrat na leto in nikakor ne le za valentinovo.

image
Mind Hotel Slovenija 5*, romantično vzdušje s pogledom na morje. Foto: Mitja Bozic


Zakaj ne bi boljše polovice povabili na sproščujoč oddih presenečenja s pogledom na Piranski zaliv?
Prebujanje v petzvezdičnem Mind Hotelu Slovenija ob pogledu na neskončno modrino neba in morja, ki mu sledijo okusen sredozemski zajtrk, sprehod na svežem morskem zraku in razvajanje s savna ritualom iz bele čokolade, je recept za dolgo ljubezen.

image
Panorama hotelov LifeClass Portorož. Foto: LifeClass Hotels & Spa


Če temu dodata še ples v dvoje na sobotnem brezplačnem koncertu v Café Centralu, se bosta gotovo znova počutila sveže zaljubljena.

image
Sobotni koncert v Café Centralu. Foto: LifeClass Hotels & Spa


Vzemita si čas za ljubezen. Privoščita si sprostitev, ki si jo zaslužita. Nagrada za lepe in malo manj lepe izzive življenja v dvoje. Naj bodo trenutki, ki jih posvetita drug drugemu, premišljeni. Kajti tudi vidva obstajata z namenom.

image
Jacuzzi za dva. Foto: LifeClass Hotels & Spa


Paket Valentinovo v dvoje je na voljo že od 60 EUR/osebo na dan, več na:

https://www.lifeclass.net/si/posebne-ponudbe/4455-valentinovo-v-dvoje