Predstavitvena informacija

Kaj je hit letošnjega poletja? Balnea Fun!

Kopališče v Termah Dolenjske Toplice je bogatejše za novo pridobitev, ki so jo investitorji Terme Krka poimenovali Balnea Fun. Adrenalinske navdušence razveseljujejo štirje novi tobogani in nov termalni bazen ob njih. S to novostjo bo družinski oddih v Dolenjskih Toplicah še bolj navdušujoč.

Objavljeno
20. junij 2019 09.55
Posodobljeno
20. junij 2019 09.56
Hit tega poletja so počitnice na Balnei v Termah Dolenjske Toplice. Pravi jackpot za družine, željne sprostitve in novih doživetij. Uživajte poletje! Foto: Danilo Kesic
Promo Delo
Promo Delo

Vodni tobogan zvezdna steza ponuja dolgo skrivnostno avanturo v temi, z veličastnimi svetlobnimi učinki galaksije. Kamikaza je hitra strma drča z vmesnim grebenom, primerna za ljubitelje hitrosti in vetra v laseh. Grom je hiter vodni tobogan zaprtega tipa, ki se konča z veličastnim skokom v termalni bazen. Tvister pa je širši vodni tobogan z mehko drsno ploskvijo, po kateri se lahko spustite tudi z raftom. Vznemirljivo ovinkasto potovanje v neznano se konča tako, da vas posrka v lijak, zatem pa poletite v termalni bazen. 

Tobogani so namenjeni otrokom, višjim od 1,30 metra, manjši predšolski otroci pa uživajo na že dobro znani gusarski ladji, na igralih in čofotalniku, pa tudi na zanje na novo urejeni plezalni steni ob notranjem bazenu. 

Challe Salle je na Balnei dobil svoj Jackpot! 
Očarljivi ambient kopališča Balnea je prepričal priljubljenega pevca Challeta Salleta in njegovo ekipo z režiserjem Perico Rajem na čelu, da so tu posneli spot za njegov novi glasbeni komad Jackpot. Ob izidu je povedal: »Vesel sem, da sodelujem s Termami Krka. Krasno je bilo delati tu, Balnea je z novimi tobogani odlično prizorišče. Zelo sem zadovoljen. Uživajte v mojem novem poletnem hitu, predvsem pa uživajte v poletju!« image
Challe Salle je na Balnei dobil svoj Jackpot! Foto: Danilo Kesic


Umirjeno sproščeno razvajanje
Čistoča, veliko zelenja, umirjenost in kakovostna termalna voda so vse bolj cenjene odlike kopališča Balnea v Termah Dolenjske Toplice. Novi tobogani in pristajalni bazen so umaknjeni od drugih termalnih bazenov, da lahko kopalci mirno uživajo v plavanju in sončenju. Letos so poskrbeli še za več zasebnosti in naravne sence. V baru se lahko osvežite s koktajli in po novem tudi z odličnim domačim sladoledom in sadnimi sorbeti različnih okusov. Okrepčate se lahko v kopališki ali pa v hotelski restavraciji. 

image
V Wellness centru Balnea navdušuje poleg termalnih užitkov tudi edinstven izbor masaž, savn, kopeli in storitev za lepoto s kozmetiko iz pretežno naravnih sestavin. Foto: Danilo Kesic


Lepo in naravno tudi v okolici, v hotelu in na krožnikih 
V ponudbi in ambientu Term Dolenjske Toplice ima glavno besedo narava. Hotel Balnea Superior je sodoben, očara pa z naravnimi elementi in umetninami. V hotelski restavraciji se boste naužili vitaminov, mineralov in pomlajevalnega klorofila v sveži zelenjavi in zeliščih ter sadju in drugih polnovrednih živilih, ki jih dobivajo pretežno iz lokalnega okolja. 

Energijsko razvajanje, gozdni potop in vaje za čuječnost 
Po novem lahko med počitnicami v Termah Dolenjske Toplice spoznate tudi terapije in meditacije, ki pomagajo krepiti čuječnost, sproščajo in pripomorejo h globljemu doživljanju narave in sedanjega trenutka. Z energijo gozda, vesolja in glasbe boste lahko zdramili svoja čutila, saj postajajo ta ob hitrem vsakdanjiku otopela, naše zaznavanje okolice pa prepovršno. Ob vajah in seansah se boste naučili, kako se spet napolniš z energijo in najdeš notranje ravnovesje. 

image
Starši so veseli, da so otroci v varnih rokah Meda Teda, mojstra hiphopa in ustvarjalnih igrarij. Foto: Danilo Kesic


Poletje kliče po novih doživetjih. Uživajte ga! 
V Termah Dolenjske Toplice lahko najamete kolesa in se podate na ogled naravnih lepot in znamenitosti, ki jih tu ne manjka. V bližini je urejena panoramska tekaška pot, poskrbljeno je za pohodnike, za ljubitelje raftinga, čolnarjenja in tenisa. Mlade družine bodo vesele sprehajalnih poti za vozičkarje in poganjalčke. Ob večerih, popestrenih z glasbenimi in filmskimi prireditvami Balnea Art, lahko posedite na terasi ob vodnem zrcalu ali pa se razvajate s kopanjem v soju sveč. 
 
image
Naj bo oddih priložnost za nova doživetja, ki dramijo čutila. Foto:Primoz Bregar