Predstavitvena informacija

S Kompasom varno in udobno na grške otoke

Poletimo s posebnimi leti iz Ljubljane v poletje na Mediteranu
Fotografija: Santorini je eden najlepših grških otokov. FOTO: Adobe Stock
Odpri galerijo
Santorini je eden najlepših grških otokov. FOTO: Adobe Stock

Grčija kot mediteranska destinacija in turistični velikan se je skrbno pripravila na prihod turistov, upoštevajoč vsa priporočila nacionalnih institucij v zvezi s preprečevanjem covida-19 glede na epidemiološko sliko v svoji državi in tudi v svetu, saj sta varnost in zdravje na prvem mestu. 

Tem izhodiščem v celoti sledi tudi Kompas, ki potuje že od leta 1951. Turizem je panoga, v kateri se tradicija in izkušnje močno prepletajo z zaupanjem. V Kompasu že skoraj 70 let prisegajo na kakovost in odličnost turističnih storitev. Nič ni prepuščeno naključju. Tudi zato se zadovoljstvo in zaupanje potnikov, ki letujejo s Kompasom, iz leta v leto povečuje.
 
S Kompasom potujemo varno in brezskrbno, saj od trenutka, ko zapremo svoja vhodna vrata, pa do vrnitve skrbi za naše prijetno počutje. Tudi v času epidemije je Kompas učinkovito 24/7 (po)skrbel, da so se vsi potniki vrnili varno domov.
 

Prvih ne pozabiš nikoli!

Počitnic v Grčiji namreč; tisti, ki se boste tja odpravili prvič, in oni, ki grške otoke za svoj poletni cilj izberete vedno znova. A tudi za vas bo letos to prvič! 

Poletna jutra so najlepša takrat, ko se ribiči vračajo v pristan z nočnih poti in s seboj prinašajo vonj morja, rib in svobode. Dan, ki vabi na vse strani kompasa. Večeri, zelo čarobni prav na grških otokih, ko se poletni dan utaplja v sončnem zahodu novih spominov, v okušanju dobrot, poslušanju nežnih melodij, prisluškovanju zgodbam domačinov, ali pa nekje v najlepšem in najbolj zaljubljenem zalivu.
 

Ljubezen na prvi polet

Od 3. julija naprej Kompas leti s posebnimi letali iz Ljubljane na devet grških otokov. Časovnice poletov so izjemno ugodne. Ob prihodu na destinacijo vas pričakajo slovenski predstavniki.

Kreta, vsak petek, od 3. julija naprej, iz Ljubljane
Ni naključje, da si je vrhovni bog grške mitologije Zevs za svoj rojstni kraj izbral prav ta mogočni otok.

FOTO: Adobe Stock
FOTO: Adobe Stock


Santorini, vsak petek, od 3. julija naprej, iz Ljubljane
Z biseri Kikladov nam skrivnostno pripoveduje legendo o Atlantidi. Eden najlepših grških otokov, kjer nas njegova silovita preteklost na vsakem koraku spominja na moč in lepoto narave.

Rodos, vsako soboto, od 4. julija naprej, iz Ljubljane
Kjer ima vsak kamen v osupljivem srednjeveškem mestu rodoških vitezov svojo zgodbo in kjer se lahko prepustite živahnemu nočnemu življenju in neskončnim peščenim plažam.

FOTO: Adobe Stock
FOTO: Adobe Stock


Karpatos, vsako soboto, od 4. julija naprej, iz Ljubljane
Kjer grška tradicija, sanjske plaže in gorata nedostopnost tvorijo popolnost egejskega bisera. 

FOTO: Adobe Stock
FOTO: Adobe Stock


Kos, vsako nedeljo, od 5. julija naprej, iz Ljubljane 
Otok, ki se/vas razvaja v objemu Heliosa, boga sonca.

FOTO: Adobe Stock
FOTO: Adobe Stock


Samos, vsako nedeljo, od 5. julija naprej, iz Ljubljane 
Raj za hedoniste! Tako poseben, z vinogradi, slapovi, jezerom, kjer zavetje iščejo pelikani in flamingi, z bujnim rastlinjem in številnimi miti in legendami. Pitagora je najslavnejši otočan.

FOTO: Adobe Stock
FOTO: Adobe Stock


Kefalonija, vsak ponedeljek, od 6. julija naprej, iz Ljubljane 
Kraljica najlepših plaž s turkizno modrimi zalivi in bogato morsko favno. Edinstvene visokogorske kefalonske jelke, nedotaknjena pokrajina, z dolinami, nališpanimi z nasadi oljk in vinogradi.

FOTO: Adobe Stock
FOTO: Adobe Stock


Lefkas, vsak ponedeljek, od 6. julija naprej, iz Ljubljane
Ker je s svojo neokrnjeno naravo in tradicionalnimi vasicami še neodkrit biser Jonskega morja.

FOTO: Adobe Stock
FOTO: Adobe Stock


Zakintos, vsak torek, od 7. julija naprej, iz Ljubljane
Otok želv in turkiznih zalivov. Bogato poraščen z zelenim mediteranskim rastjem ter idealen kraj za počitek in popoln užitek.

FOTO: Adobe Stock
FOTO: Adobe Stock


Možnost nakupa samo letalske vozovnice na izbrani otok.
 

100 % BREZ TVEGANJA – GARANCIJA NAJBOLJŠE CENE

Za vse grške otoke zagotavljamo za prva dva odhoda 100 % garancijo najboljše cene, sicer vrnemo razliko, ker smo za Kompasove potnike izpogajali najboljše cene. Če najdete isti hotel z isto storitvijo na isti destinaciji po boljši ceni, razliko nemudoma vrnemo.
 

SUPER PAVŠALNA CENA

Je posebna cena za otroka na dodatnem ležišču v spremstvu dveh odraslih oseb ne glede na to, koliko časa počitnikuje.
 

OTROCI DO 2 LET – BREZPLAČNO

Otroci do 2 let letujejo BREZPLAČNO, vendar nimajo svojega sedeža na letalu in lastnega ležišča.
 

NASTANITEV

Izbrali smo najbolj priljubljene hotele. To so tisti hoteli, ki jih imate potniki najraje in ki so najprej razprodani. Pomislili smo na vse podrobnosti vašega oddiha, v premišljeno izbranih nastanitvenih kapacitetah, na destinacijah, kjer se kompas vedno vrti v pravo smer. Vse kapacitete so na voljo brez čakanja na potrditev.
 

STORITEV

Na letališču Brnik poskrbimo za prijazno odpremo potnikov z morebitnimi zadnjimi nasveti.

Kompasovi predstavniki poznajo »svojo« destinacijo, kot da bi tam živeli. Kompas zagotavlja prijazen in skrben servis na vsakem koraku vaših počitnic, upoštevajoč vse predpise in navodila v času covida-19.

Parkirišče na letališču – Vsem svojim potnikom omogočamo parkiranje po znižani ceni na zunanjem parkirišču na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana, če boste parkiranje plačali ob prijavi.

Organiziran transfer na letališče – Vsem svojim potnikom bomo omogočili prevoz do letališča in nazaj po zelo ugodnih cenah, če boste prevoz vplačali ob prijavi.


POSEBNI POPUSTI

 

Seniorji gredo na počitnice ugodneje

Starejšim od 60 let priznamo 5 % popusta. Za odobritev popusta je treba predložiti ustrezno dokazilo.
 

Mladoporočenci

Medeni tedni s Kompasom se splačajo. Mladoporočencem odobrimo 5 % popusta na podlagi poročnega lista, ki ne sme biti starejši od 3 mesecev.
 

UGODNI PLAČILNI POGOJI

Obroki – Na vse Kompasove programe vam ponujamo plačilo tudi do 12 obrokov.

Letos bo na grških otokih še posebej čarobno, saj ne bo težko najti najboljše mize za najboljši sončni zahod ali najboljšega ležalnika za najboljše uživanje ob morju ali slišati tišine in pripovedovanje Eola, preden zadremate v dišečo poletno noč. 
Ker »Prvih ne pozabiš nikoli!«, se pustite zapeljati Kompasu! Izberite svojo najlepšo počitniško zgodbo že danes. 

Za podrobnosti in rezervacije pokličite v Kompasov klicni center na 01 2006 111 ali nam pišite na vednozvavmi@kompas.si oziroma nas obiščite v najbližji poslovalnici Kompasa. Vsa Kompasova ponudba je zbrana in vedno dostopna na www.kompas.si.

#potujemoskupaj
#vednozvamižeod1951
#smopozorni
#smoodgovorni

FOTO: Kompas
FOTO: Kompas