Predstavitvena informacija

Pastile Omega-3 – jejte bogato kot Eskimi

Predstavljajte si narod, ki uživa sorazmerno mastno hrano, pa ima zelo malo težav z boleznimi srca in ožilja.
Fotografija: Če namesto kapsul uživamo pastile, je izkoristek maščobnih kislin omega-3 večji. FOTO: Deposit Photos
Odpri galerijo
Če namesto kapsul uživamo pastile, je izkoristek maščobnih kislin omega-3 večji. FOTO: Deposit Photos

To so Eskimi z Grenlandije. Zanje je značilno, da imajo prehrano, bogato z maščobnimi kislinami omega-3. V Sloveniji pa ni tako.

Dolgo je veljalo, da se je treba za uživanje maščobnih kislin omega-3- vsaj malo potruditi.

Trudite se na primer z iskanjem kakovostnih živil, kot so plave ribe, ostrige, nekatera semena, avokado, oreški itd., in njihovo nadaljnjo pripravo. Poleg tega je lahko tu še neprijeten okus ribjega olja, spahovanje po zaužitih maščobnih kislinah omega-3 in težavno požiranje kapsul.

Zdaj teh zadreg ni več. 

Obstaja rešitev, ki razreši vse omenjene izzive. 

 

Pastile OMEGAStrong®   – inovativna oblika omega-3

Pastile OMEGAStrong® so novejša oblika maščobnih kislin omega-3. So mehke in zelo dobrega okusa. Nimajo motečega vonja in občutka po ribjem olju.

Enostavno jih prežvečite, kjerkoli, kadarkoli, celo brez kapljice vode. Pastile gredo enostavno po grlu. Vsakodnevno jemanje, ki koristi vašemu srcu, možganom in vidu, tako postane prijetna izkušnja.

Večji izkoristek maščobnih kislin omega-3 je, če uživamo pastile.

Mehke pastile OMEGAStrong® zagotavljajo 44 % večji izkoristek kot kapsule. 

To pomeni, da se lahko maščobne kisline omega-3 v obliki pastil veliko bolje razgradijo, telo pa jih lahko vsrka v večji količini kot iz kapsul, ki so sicer najpogostejša oblika jemanja omega-3. 

FOTO: ArsPharmae
FOTO: ArsPharmae

Super čiste maščobne kisline omega-3 najvišje kakovosti

Vir maščobnih kislin omega-3 v mehkih pastilah OMEGAStrong® so zgolj sardoni. Majhne plave ribe z začetka prehranjevalne verige, ki jih gojijo v enem najčistejših delov pacifiškega oceana, certificiranem z oznako Friend of the Sea*.

Izjemno čistost maščobnih kislin omega-3 omogoča edinstven proces prijazne in trajnostno naravnane proizvodnje. Ta zagotavlja najvišjo kakovost z nadziranjem in testiranjem dodatnih 24 izbranih kritičnih dejavnikov. 

*Cilj Friend of the Sea (prijateljev morja) je zaščititi oceane za prihodnje generacije. S pomočjo promocije certificirane trajnostne morske hrane in maščobnih kislin omega-3, pridobljenih s trajnostnim ribolovom in ribogojstvom, proizvaja izdelke, prijazne do oceanov. 

 
Prednosti mehkih pastil OMEGAStrong® - Naročite si brezplačen vzorček 

Poleg 44 % boljšega izkoristka je okus pastil prijeten in dober. Uživanje ne povzroča spahovanja, zato so OMEGAStrong® primerne za ljudi z občutljivim želodcem. 

Za doseganje priporočenih količin maščobnih kislin omega-3 zadostujeta že 1 do 2 pastili na dan.

1–2 mehki kapsuli na dan požvečite med jedjo ali neposredno po njej.

FOTO: ArsPharmae
FOTO: ArsPharmae

 
Poleg tega so mehke pastile OMEGAStrong® brez sladkorja, umetnih sladil, glutena, laktoze, umetnih arom ali barvil in so primerne za sladkorne bolnike. 

Uživanje maščobnih kislin omega-3 v obliki dodatkov, kapsul ali olja veliko prispeva k zdravju. Če bi želeli preizkusiti novost, vas vabimo, da jih poskusite.

Naročite brezplačni vzorček treh okusnih pastil OMEGAStrong®.

Imate dodatna vprašanja? Na pomoč vam priskočijo na brezplačni telefonski številki 080 87 66.

FOTO. ArsPharmae
FOTO. ArsPharmae