Predstavitvena informacija

Progresivna očala že za 64,90 EUR! Se vam zdi prelepo, da bi bilo res?

V Sloveniji smo se v zadnjih desetletjih navadili na to, da za progresivna očala odštejemo več sto evrov, ampak ali je res treba plačevati tako visoke zneske?
Fotografija: Progresivne očalne leče so namenjene ljudem, ki imajo dioptrijo na daleč in na blizu. FOTO: Moje-lece.si
Odpri galerijo
Progresivne očalne leče so namenjene ljudem, ki imajo dioptrijo na daleč in na blizu. FOTO: Moje-lece.si

V spletni trgovini Moje-lece.si so dokazali, da ponudniki očal niso primorani v postavljanje tako visokih cen in da večina konkurenčnih trgovin teži k čim večjemu profitu na račun svojih strank. Moje-lece.si je torej spletna trgovina, ki je odgovorna za revolucijo v prodaji očal na recept v Sloveniji. Obstaja že od leta 2012 in je največja spletna trgovina s kontaktnimi lečami v Sloveniji. Uporabniki so hitro prepoznali vse prednosti naročanja kontaktnih leč po spletu, zato se njihovo število strank še naprej vztrajno veča iz dneva v dan.

Glavne prednosti so brez dvoma široka ponudba, enostaven postopek nakupa, hitra dostava, izjemno hitra in kakovostna podpora strankam ter seveda najbolj ugodne cene na trgu. Konec leta 2018 so v ponudbo dodali korekcijska očala, konec letošnjega poletja pa tudi progresivna.

Nova era progresivnih očal
V spletni trgovini Moje-lece.si imajo en cilj, in sicer želijo vsem ljudem, ne glede na njihovo finančno stanje, omogočiti nakup kakovostnih očal po dostopnih cenah in jim tako pomagati izboljšati kakovost življenja. V ponudbi najdete več kot 1400 različnih okvirjev vseh svetovno priznanih znamk, cene pa so kar petkrat nižje kot v konkurenčnih trgovinah.

Po čem se progresivna očala razlikujejo od klasičnih korekcijskih
Progresivne očalne leče so namenjene ljudem, ki imajo dioptrijo na daleč in na blizu, in so razdeljene v tri cone: zgornjo (za vid na daleč), spodnjo (za branje in gledanje bližnjih predmetov) in srednjo (za oster vid na srednje razdalje, kot npr. gledanje televizije, uporaba računalnika itd.). Tako si lahko zagotovite jasen in oster vid na vse razdalje.

V spletni trgovini moje-lece.si lahko izbirate med štirimi različnimi tipi očalnih leč:
  • Classic (so osnovne leče, ki imajo najožje vidno polje in so najbolj primerne za majhne dioptrije),
  • Advanced (naprednejše leče s širšim vidnim poljem),
  • Premium (leče, ki so primernejše za zahtevnejše uporabnike, saj vsebujejo tehnologijo, ki poveča vidno udobje s krajšim obdobjem prilagajanja),
  • Deluxe+ (največje vidno polje od vseh naštetih; primerne so za najbolj zahtevne uporabnike, saj omogočajo maksimalno vidno udobje).
Pomembno pa je poudariti tudi, da ob nakupu katerega koli tipa očalnih leč dobite vključenih 5 nanosov (antirefleks, hidrofobni sloj, UV-filter, super clean in trdi sloj za zaščito proti praskam), ki jih morate pri konkurenčnih ponudnikih doplačati (vsakega posebej).

Potem ko si izberete želeni okvir, ga lahko pomerite z virtualnim ogledalom, ki vam s pomočjo spletne kamere omogoči, da očala virtualno pomerite in tako ocenite, kako vam pristajajo na obraz. FOTO: Moje-lece.si 
Potem ko si izberete želeni okvir, ga lahko pomerite z virtualnim ogledalom, ki vam s pomočjo spletne kamere omogoči, da očala virtualno pomerite in tako ocenite, kako vam pristajajo na obraz. FOTO: Moje-lece.si 


Izberite, preizkusite in naročite!​
Postopek izbire in naročila očal je zelo preprost. Potem ko si izberete želeni okvir, ga lahko pomerite z virtualnim ogledalom, ki vam s pomočjo spletne kamere omogoči, da očala virtualno pomerite in tako ocenite, kako vam pristajajo na obraz. Ko je okvir izbran, sledi vnos parametrov. Če imate težave z branjem parametrov iz izvida, lahko kontaktirate njihovo službo za pomoč strankam na telefonsko številko 01 7774 197, e-naslov info@mojelece.si ali pa kar s sporočilom na njihovi Facebook strani.

Ko so vsi parametri vpisani, izdelek preprosto dodate v košarico in končate nakup. Vaša nova, kakovostna in cenovno super ugodna očala bodo pri vas v 2–4 delovnih dneh.

Živimo v svetu populizma, v svetu, v katerem si potrošniki med seboj vse pogosteje delijo povratne informacije o izdelkih in storitvah. Zato je zaupanje potrošnikov še toliko bolj pomembno. Spletna trgovina Moje-lece.si je idealen primer dobre prakse in trgovine, ki je s tem, ko je postavila kupca na prvo mesto, pokazala, da podjetje tudi tako lahko raste in se razvija. Njihovo ponudbo progresivnih očal si lahko ogledate tukaj.