Koga bi izbrali – Trumpa ali Clintonovo?

Kdo bi moral zmagati na bližajočih se ameriških volitvah - Hillary Clinton ali Donald Trump? Zakaj? Vabljeni k sodelovanju.

Objavljeno
03. november 2016 13.46
Delo.si
Delo.si

Tokratno Revoltirano anketo bomo izkoristili za mini ameriške volitve. Zanima nas, koga bi vi podprli na predsedniških volitvah, ki bodo potekale v torek, 8. novembra. Je boljša izbira demokratska kandidatka Hillary Clinton ali republikanski Donald Trump? Kakšne bodo ZDA in svet, ko bo vajeti prevzela bodisi Clintonova bodisi Trump? Je sploh pomembno, kdo sedi v Beli hiši?

Vabimo vas, da glasujete za enega od kandidatov in svojo izbiro tudi utemeljite. Vaša pojasnila, komentarje, opazke lahko objavite neposredno v Revoltirani anketi, se odzovete na facebooku ali pa nam jih pošljete na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Objavili jih bomo v torek zvečer, ko bodo volitve na drugi strani Atlantika še v polnem teku.

Odgovor na zgornje vprašanje najdete v slovarčku in med zanimivostmi naše grafike Ameriške volitve 2016, kjer lahko spremljate, kako kaže kandidatoma, preverite pa tudi, kakšna so njuna stališča, kako sta se izkazala med strankarskimi volitvami, kakšne spremembe se obetajo v kongresu ...