Ibra izziva Beckhama: bosta šla v Ikeo ali na Wembley?

Zlatan Ibrahimović in David Beckham, nekdaj prva zvezdnika Švedske in Anglije, zaostrujeta napetost pred dvobojem.
Fotografija: Ibra in Becks sta nekaj časa skupaj igrala za francoski PSG. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Ibra in Becks sta nekaj časa skupaj igrala za francoski PSG. FOTO: Reuters

Anglija bo danes v Samari lovila prvi polfinale po letu 1990, Švedska prvega po letu 1994, ko je bila tretja v ZDA. Napetost pred prvim današnjim obračunom na nogometnem SP (začel se bo ob 16.00) dodatno zaostrujeta Zlatan Ibrahimović in David Beckham, nekdaj prva zvezdnika teh dveh moštev, danes pa oba prebivalca Los Angelesa.



»Zdaj šteje samo še, kako dober si. To je četrtfinale in v igro pridejo čustva. Kdor jih bo znal bolje brzdati, bo imel prednost,« je pred dvema dnevoma poudaril Ibrahimović in iz Los Angelesa sporočil: »Švedska lahko osvoji naslov svetovnega prvaka! To sem govoril že pred SP. No, bomo videli, kaj mi bo na to porekel prijatelj David Beckham, ko ga srečam.«

Becksu je prek twitterja kasneje ponudil, da mu plača večerjo v katerikoli restavraciji na svetu, če zmaga Anglija. Če zmaga Švedska, bi mu Beckham moral kupiti karkoli iz Ikee, švedskega ponudnika pohištva.

Drugi del ponudbe je Beckhamu ustrezal, saj je Ibrakadabi obljubil, da ga bo osebno pospremil v Ikeo in kupol karkoli, s čimer bo lahko opremil svojo novo vilo v Los Angelesu. Obljubljena večerja pa ga ni premamila. Kot nov pogoj je predlagal, da si z Ibrahimovićem, oblečenim v dres angleške nogometne reprezentance, ogledata tekmo na Wembleyju, med polčasom pa si privoščita fish&chips.



Še pred Beckhamovim odzivom se je na instagramu odzvala Ikea, ki je Ibrahimoviću obljubila, da jima bo po zmagi Švedske pripravila mesne kroglice.

Komentarji: