»Ciganski kralj« se bo v wrestlingu spoprijel s 175-kilogramskim superzvezdnikom

Tyson Fury se bo 31. oktobra na stadionu King Fahd v Riadu pomeril z ameriškim silakom Braunom Strowmanom.
Fotografija: Tyson Fury (desno) se bo konec tega meseca spoprijel z Braunom Strowmanom (levo). FOTO: AFP
Odpri galerijo
Tyson Fury (desno) se bo konec tega meseca spoprijel z Braunom Strowmanom (levo). FOTO: AFP

London - Britanski boksarski šampion Tyson Fury zna dobro unovčiti svoje ime. Zagotovo mu bo lepo vsoto denarja navrgel tudi nastop v wrestlingu (WWE), v katerem se bo 31. oktobra na stadionu King Fahd v Riadu spoprijel z ameriškim superzvezdnikom Braunom Strowmanom.

"Verjetno bi bilo bolje, če bi počival in si dodobra zacelil rano nad desnim očesom iz dvoboja s Švedom Ottom Wallinom, vendar pa komaj čakam, da se bom pomeril s 175 kilogramov težkim Strowmanom. Tako sem vznemirjen kot že dolgo ne," je razkril Fury, ki je v poklicnem boksarskem ringu doslej nanizal 29 zmag (20 z nokavtom) in en neodločen izid – s prav tako še neporaženim Deontayjem Wilderjem (41 zmag, 40 s k. o., 1 neodločen izid) decembra lani v Los Angelesu.

Z »bronastim bombarderjem«, ki bo 23. novembra v Las Vegasu proti Kubancu Luisu Ortizu (31 zmag, 26 s k. o., 1 poraz) branil naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji po različici WBC, naj bi se 31-letni Britanec spet udaril februarja prihodnje leto. »To bo največji obračun v zgodovini boksa. Vendar pa zdaj (še) ne razmišljam o njem. Uživam v svojem življenju in se pripravljam za svoj ognjeni krst v wrestlingu,« je še dejal »Ciganski kralj«.

Preberite še:

Komentarji: