Fury sanja o drugi rundi, Wilder trdno odločen dokončati svoj posel

Boksarska težkokategornika sta že nared za povratni obračun, ki bo 22. februarja v Las Vegasu.
Fotografija: Deontay Wilder (levo) je nazorno pokazal Tysonu Furyju, kako bo opravil z njim. FOTO: AFP
Odpri galerijo
Deontay Wilder (levo) je nazorno pokazal Tysonu Furyju, kako bo opravil z njim. FOTO: AFP

Ljubljana – Če je mogoče soditi po besednem dvoboju, ki sta ga uprizorila na današnji novinarski konferenci v Los Angelesu, sta neporažena boksarska šampiona, Američan Deontay Wilder (42 zmag, 41 s k. o., en neodločen izid, na fotografiji levo) in Britanec Tyson Fury (29 zmag, 20 s k. o., en neodločen izid), že nared za povratni obračun, ki bo 22. februarja v Las Vegasu.

»Odkar sem zadnjič pri pokru dobil dvojko, se mi ta številka vseskozi prikazuje pred očmi. Celo sanjam o njej. Zatorej napovedujem, da bo Deontay padel v drugi rundi, stoodstotno bo takrat napočil njegov konec,« je drzno napovedal 31-letni Fury, ki je bil med prvim medsebojnim obračunom decembra '18 že v izgubljenem položaju. A se je pobral, nadaljeval dvoboj in iztržil neodločen izid.

Wilder, ki bo že enajstič zapored branil naslov svetovnega prvaka v težki kategoriji po različici WBC, je prepričan, da britanski izzivalec v drugo ne bo zdržal na nogah do konca. »Enkrat sem ga že nokavtiral, tokrat bom dokončal svoj posel ...« je med drugim poudaril 34-letni Američan.

Preberite še:

Komentarji: