Marina Cvetanovič se je vrnila na Obalo (VIDEO)

Nekdanja kapetanka odbojkarske reprezentance si je izkušnje nabirala v številnih ligah po Evropi.
Fotografija: Marina Cvetanovič se po desetletju in pol vrača na Obalo. Foto Aleš Černivec/Delo
Odpri galerijo
Marina Cvetanovič se po desetletju in pol vrača na Obalo. Foto Aleš Černivec/Delo

Ljubljana – Trend vrnitve (nekdanjih) odbojkarskih reprezentantk in legionark na domače parkete se nadaljuje. Potem ko je podajalka Karmen Kočar okrepila vrste prvakinj iz Maribora, sprejemalki Tina Lipicer Samec in Lana Ščuka pa izjemno ambicioznega prvoligaša iz Nove Gorice, so še eno prestopno bombo naznanili tudi pri Luki Koper. 


Brez Tine Kaker in Dajane Lucas


Resda so ostali brez standardnih blokerke Tine Kaker (Calcit Volley) in korektorke Dajane Lucas (GEN-I Volley), so pa angažirali nekdanjo reprezentančno kapetanko, 32-letno in 188 cm visoko sprejemalko Marino Cvetanovič, ki se je tako po desetletju in pol igranja po vsej Evropi (Italija, Francija, Romunija, Poljska, v domačem prvenstvu pa Nova KBM Branik) vrnila v matični klub.


Jelena Pešič vztraja naprej


Kader pod taktirko novega trenerja Dragana Grmače sta okrepili še Liza Letnik (doslej Ljubljana) in Nađa Simčič (GEN-I Volley), prav tako se je na Obalo vrnila reprezentančna sprejemalka BiH Iman Isanović. Od dosedanjih nosilk igre je ekipi med drugim ostala zvesta tudi Jelena Pešič, ki bo z izkušnjami pomagala rosno mladi zasedbi.
 

Komentarji: